Camperplaats De Spekdonken kamperen en genieten

Kom je gezellig kamperen op camperplaats De Spekdonken? Geniet van de uitstekende faciliteiten en de mooie omgeving! Camperplaats De Spekdonken ligt in de Brabantse Kempen, een dorpengemeenschap tussen Eindhoven, Tilburg en de grens met België. Het dichtstbijzijnde dorpje heet Vessem en heeft veel te bieden. Uiteraard de standaard faciliteiten zoals een supermarkt en bakker, maar ook meerdere restaurants. In het dorp vindt je een voormalig bierbrouwerij waar je kunt genieten van een bierproeverij of tijdens een excursie meer leert over de geschiedenis en het productieproces.

Kamperen bij De Spekdonken!

Even voorstellen: Zij zijn “Jos en Marie-José Mijs” en samen met hun zoon Jurgen en vriendin Irla runnen ze een melkveebedrijf. De ouders van Jos begonnen in 1969 aan de Heikesestraat na de ruilverkaveling. Het bedrijf bestaat uit 135 melkkoeien die al sinds 2001 met een melkrobot worden gemolken.

Leestip:  Vakantiepark gelegen midden in de Gelderse bossen

In 2016 ontstond de wens om een nevenactiviteit te starten, mede door de onzekere tijden in de melkveehouderij. Ze willen graag de (be)leefbaarheid van het platteland vergroten door op een recreatieve manier boer en burger met elkaar te verbinden. Ze kozen voor Camperplaatsen, welke sinds 9 augustus 2019 geopend zijn, ze hopen in de toekomst te kunnen starten met B & B en een boerderijterras.

Camper plaatsen

Speciaal voor alle natuurliefhebbers met een camper heeft Boerderij de Spekdonken een unieke camperplaats in de regio Eindhoven. Met 25 ruime camperplaatsen in een oneindig groene omgeving kom je hier volledig tot rust.

Zowel de activiteiten op de boerderij als de natuurlijke omgeving bieden volop mogelijkheden voor jong en oud. Op de boerderij kun je onder begeleiding meekijken bij de dagelijkse werkzaamheden van een melkveehouder. Elke ochtend om 10.00u is er gelegenheid voor een rondleiding, mogen kinderen de boerin assisteren.

Camperplaatsen

De camperplaats ligt aan de voet van beekdal de Beerze. Een mooie omgeving voor een wandeling of sportactiviteiten. In de winter is deze omgeving bijzonder interessant voor vogelaars. Op de rustige plaatsen bij de Beerze kun je allerlei vogels treffen.

Leestip:  Kamperen met een camper blijft onverminderd populair 
Omgeving

In de rustgevende omgeving  van de Spekdonken zijn talloze bezienswaardigheden en activiteiten te vinden.  Het beekdal van de kleine beerze ligt op 400 meter afstand.

Bij hun informatiepunt kun je het Brabantse Kempen magazine gratis meenemen.

Website camperplaats De Spekdonken: www.de-spekdonken.nl

 3.7/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in