Holtkamper huren bij huurmijnholtkamper

Laten we eerst afspreken dat we niet meer gaan klagen dat het weer te warm is of te koud of te droog of te nat. Zullen we afspreken dat we gaan genieten van de vakantie.

In 2018 kochten ze hun eerste holtkamper. Ze hadden echt van alles gehad, verschillende tenten, een opblaastent en een caravan. Ze zijn van huis uit echte kampeer liefhebbers en zochten eigenlijk een combinatie tussen de luxe en gemak van een caravan en het ultiemekampeergevoel van een tent. Dat hebben ze toen gevonden in de holtkamper.

Duurzaamheid

Ook vinden ze de duurzaamheid en het welzijn van onze planeet erg belangrijk en vinden het niet nodig dat iedereen een eigen holtkamper aanschaft als je er maar 1x in een jaar mee op vakantie gaat.
Helaas konden zij deholtkamper niet eerst uitproberen om te kijken of het ook aan hun verwachtingen zou voldoen, dit bracht hun op het idee om een holtkamper te gaan verhuren.

Er zullen ongetwijfeld meer potentiele kopers zijn die eerst willen proefkamperen alvorens er één aan te schaffen. “Het idee was geboren en besloten een nieuwe Holtkamper te kopen, met zeer complete inventaris en maakte ook een website.”

Het bleek vanaf het 1e jaar een groot succes. Ze zorgen ervoor dat alles keurig netjes, schoon en bijna nieuw is ‘ook de holtkamper!’ Hun doelgroep zijn de holtkamper kenners, die de aanschaf zelf te hoog vinden of die overwegen er zelf één aan te schaffen.

Complete opzet instructie

Omdat zij een fijne en ontspannen vakantie belangrijk vinden krijgen de klanten bij het ophalen van de holtkamper een complete opzet instructie en uitleg van de holtkamper, zodat ze op de camping als ervaren holtkamper kampeerders aan de slag kunnen gaan. Ook doen zij ieder jaar met hun holtkamper mee met de Albert Heijn zomer commercial.

holtkamper Foto 3 holtkamper Foto 2

Kamperen met hun holtkamper is echt een unieke ervaring, het is een combinatie van kamperen maar dan met luxe. Op deze manier hopen zij veel mensen een leuke vakantie te kunnen bieden.

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in