Camp Vallée du Tarn een kleine groene camping

Camp Vallée du Tarn is een kleine, groene camping aan de oever van de prachtige Tarn. Het uitzicht op de bergen en de rivier is magnifique! Er heerst hier een natuurlijke sfeer van rust; je kunt meteen terugschakelen naar de eerste versnelling.

Zij zijn trots en blij dat zij in 2019 zijn gestart op deze bijzondere plek aan de Tarn en genieten ieder jaar met volle teugen van de meest mooie ontmoetingen. Ieder seizoen brengt hun warme herinneringen.

Rust en Ruimte hebben misschien het afgelopen jaar juist meer betekenis gekregen en dát vind je hier óók!

De terrassen mogen gelukkig weer open, dus dan kunnen ze sowieso weer hun gezellige mee-eet-avonden organiseren. Uiteindelijk verandert Covid niks aan hun, de camping, deze prachtige omgeving of de fantastische Tarn!

Camp Vallée du Tarn

kleine groene camping aan de oevers van de prachtige Tarnis een kleine groene camping aan de oevers van de prachtige Tarn. Het is een bijzondere plek, waar als vanzelf een rustige, gemoedelijke sfeer hangt. Zij hebben ongeveer 25 XL-kampeerplekken die stuk voor stuk ruim voldoende schaduw hebben van de populieren en acacia’s op het terrein.

Er zijn 4 heerlijk warme douches en 4 toiletten met toiletpapier en bij de afwasbakken hangen dispensers met afwasmiddel. Zij zorgen ervoor dat alles spik en span is.

Je hebt altijd zicht op de Tarn. Er is op de camping 1 plek waar mens en dier makkelijk het water in kunnen om te zwemmen. Aan hun kant is het water meteen diep, wat een sierlijke duik in het “lauwe” water uitnodigt (ze hebben watertemperaturen van meer dan 25 graden gemeten), maar je kunt er ook langzaam het water in lopen. Er zijn verschillende stekjes waar je de hengel kunt uitgooien of waar je er met één van de kano’s vandoor kunt gaan.

Leestip:  Résidence Valkenburg het vakantiepark in Zuid-Limburg

In het recreatiegedeelte hebben zij een kampvuurplaats gemaakt waar, nadat je hun hebt ingelicht, bij een mooi vuurtje kan worden genoten van de heerlijke zomeravonden. Daar staat ook een grote bbq voor houtskool die je mag gebruiken (vraag even naar de roosters), maar je kunt daar uiteraard ook ergens je hangmat tussen twee bomen knopen en lekker gaan liggen chillen.

Op woensdag, vrijdag en zondag kun je bij/met hun eten (vooraf opgeven, want er is een max). Zij zorgen ervoor dat het je aan niks mankeert. Op de overige dagen kun je bij hun de goedgevulde snackplank voor twee personen bestellen en op dinsdagavond bakken zij knapperige frietjes ’to go’.

Voor de ochtenden kun je ontbijtservice bestellen, maar ook gewoon je stokbroodje en croissant, want de bakker levert dagelijks vers. Een heerlijk bakje koffie en iets te lezen uit hun boekenkast maakt het helemaal compleet.
Uiteraard verkopen zij gekoelde frisdranken, wijn en bier. Op het terras serveren zij de drankjes altijd met iets te knabbelen.

De hond mag mee en er is, zoals gezegd, voldoende schaduw op de camping.
In de vallei koelen de nachten goed af, zodat iedereen heerlijk kan slapen.

Leestip:  anwb: Vakantie blijft ook dit jaar belangrijk

Website Camp Vallée du Tarn: www.campvalleedutarn.com

 5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in