Proefkamperen bij Tentdorp

Speciaal voor de lezers van Kampeermagazine reserveert Tentdorp 2 nachten proefkamperen voor de echte kampeerliefhebbers! Tentdorp is en nieuw kampeerconcept welke deze zomer in Zeewolde gaat proefkamperen. Dit doen zij om te ervaren wat de bevindingen van de gasten zijn en om content (foto en beeldmateriaal) te verzamelen voor reclame-uitingen (website, advertenties en sociaal media) Dit is dan ook de enige tegenprestatie welke zij van je vragen!

Het volledig ingerichte Tentdorp is geschikt voor 5 personen en zal bestaan uit een slaaptent incl. bedden) , een royale kooktent, entertainment tent, tarp en verschillende themakisten om optimaal te kunnen genieten, ongeacht het weer, van het echte buitenleven. Het tentdorp staat gedurende je verblijf exclusief voor je gezin of gezelschap ter beschikking. Het enige wat nog ontbreekt , en straks wel aanwezig is in het echte Tentdorp, is een eigen douche- en toilet unit. Vanzelfsprekend zijn deze faciliteiten wel aanwezig in de buurt van het Tentdorp. Honden zijn op dit kampeerterrein niet toegestaan.

Leestip:  Karsten Tenten en Easy Caravanning nemen volgende stap

Tentdorp

In de periode vanaf woensdag 4 augustus tot zaterdag 14 augustus 2021 zoeken zij gezinnen, met- en zonder kinderen en vriendengroepjes welke het leuk vinden om 2 nachten kosteloos gebruik te maken van ons Tentdorp. In overleg kijken we naar een geschikte datum, deze data is vanzelfsprekend ook met andere geïnteresseerden gedeeld.

  • Wo 4 en donderdag 5 augustus
  • Ma 9 en Di 10 augustus
  • Wo 11 en Do 12 augustus
  • Vr  13 tot en met Zat 14 augustus

Interesse? Stuur een mail aan info@tentdorp.nl

logo tentdorp

Zij verzamelen de reacties en hierna nemen ze contact op voor de overige details.

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in