Hobby caravans nu ook bij Marsman Caravans!

Marsman Caravans is vanaf heden nu ook dealer van Hobby caravans. Een prachtig merk en een hele waardevolle aanvulling op het huidige assortiment.

In 2019 hebben de zonen Barry en Brian Marsman het stokje overgenomen van hun ouders. Marsman Caravans bestond toen al ruim 20 jaar. De jongens hadden een duidelijk doel voor ogen: het grootste caravanbedrijf van midden Nederland worden.

Marsman Caravans

Direct na de overname werd de werkplaats flink verbouwd zodat er meer ruimte ontstond voor service en onderhoud. Naast Adria en Dethleffs kwam in 2021 ook het exclusieve Zweedse merk Kabe erbij. In 2022 vond er een enorme verbouwing plaats aan de showroom: deze werd helemaal gesloopt en 2 keer zo groot teruggebouwd. En tot slot werden ook de gehele entree en kantoren aangepakt.

De gebroeders Marsman hebben duidelijk voor ogen wat ze willen en iedere dag werken zij, samen met hun team van ervaren monteurs, service medewerkers en adviseurs, aan deze droom. Ze zijn ontzettend trots op wat er staat en zijn blij met alle klanten die ze mogen verwelkomen. De corona pandemie heeft voor flink wat onzekerheid gezorgd, maar bleek uiteindelijk voor het kamperen iets positiefs te hebben omdat vliegen niet mogelijk of lastig was. Met kamperen bepaal je zelf wanneer, waar, en hoelang je ergens naartoe gaat. En deze vrijheid bleek in deze periode extra waardevol. Nu alles weer ‘normaal’ is, ziet Marsman nog steeds een grote vraag naar caravans. De hoge prijzen voor accommodaties en de onrust bij de luchthavens spelen hierbij zeker een rol. Maar ook in deze sector zie je een flinke prijsstijging. Dat maakt het soms best lastig.

Leestip:  KCJ - Kidsclub: avontuur en plezier voor jonge kampeerdertjes

showroom

Nu hebben zij het heuglijke nieuws dat zij het caravan aanbod nog verder gaan uitbreiden met het merk Hobby! Dit populaire merk is een prachtige aanvulling op het bestaande assortiment. Barry vertelt trots dat hij al heel lang deze wens had en nu dus heel blij is dat het gaat gebeuren.

Hobby; Made in Germany. Alle Hobby Caravans worden met de grootste zorgvuldigheid in het Duitse Sleeswijk-Holstein samengesteld. De fabriek van Hobby telt meer dan 1.100 professionals die zich iedere dag opnieuw inzetten voor het behalen van de hoogste kwaliteit. Samen zijn ze goed voor de productie van 15.000 Hobby voertuigen, waaronder een groot aandeel Caravans. Het moderne machinepark staat garant voor een ongekende nauwgezetheid en de medewerkers voor gedetailleerd handwerk. Het resultaat laat niets te wensen over. Een Hobby Caravan is voor het leven gebouwd.

Leestip:  ANWB Camper en Caravan van het Jaar 2024

Hobby Caravan

Vanaf september 2023 zullen de eerste modellen in de showroom te bewonderen zijn. Al met al een hele mooie toevoeging aan het aanbod. Met Adria, Dethleffs, Hobby en Kabe is er werkelijk voor ieder wat wils. Team Marsman caravans gaat graag met je mee op zoek naar de perfecte caravan en geeft deskundig advies over de verschillende merken en modellen.

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens langs. De showroom is van dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur geopend.

kijk op www.marsmancaravans.nl voor het complete aanbod.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in