Camping De Sangershoeve in een prachtig natuurgebied

De Sangershoeve, is gelegen op een hoger gedeelte van de Maasbedding bij een Limburgse carréboerderij die dateert uit begin 17de eeuw. Een historisch gebouw op het Maasseiland, dat voorheen gebruikt werd als gemengd boerenbedrijf. De hoogstamfruitbomen die her en der te vinden zijn vormen hiervan het bewijs. Op een steenworp afstand van de Sangershoeve ligt de Molenplas. De plas ligt tussen de dorpen Ohé en Laak en Stevensweert, in een prachtig natuurgebied met mooie wandelpaden. Het kampeerterrein van hun camping, gelegen in de voormalige boomgaard biedt ruime en verzorgde comfortplaatsen. Kortom door de prachtige ligging in de maasvallei is het heerlijk recreëren op de Sangershoeve.

Minicamping in Limburg

De Sangershoeve is een gastvrije adults-only camping in Limburg nabij de Maasplassen waar de charme en de gezelligheid van een kleine camping voor medioren en senioren voorop staan.

Leestip:  Genieten in hartje Zwartsluis aan het Zwartewater

De hoeve is mooi gelegen aan de rand van het Limburgse maasdorpje Ohé en Laak, dat omgeven is door toeristische stadjes Thorn, Stevensweert en Maaseik (B). Aantrekkelijk voor fietsers, wandelaars, watersporters en cultuurliefhebbers.

Men kan er genieten van diverse streekproducten zoals de bekende Limburgse vlaai, en niet te vergeten de asperges met een lekker wijn uit Thorn of Aldeneik. Kortom: een culinaire beleving in de Maasvallei!

Camping

De minicamping heeft 70 ruime zonnige, toch beschutte standplaatsen (125 m²).
Elke plaats is voorzien van 10 ampère stroom en grijs water afvoer.

Op de camping zijn diverse tappunten voor drinkwater. Tevens zijn er comfortplaatsen met vaste wateraansluiting.

Alle comfort plaatsen zijn voorzien van een dun laagje grind (geen grondzeil meer nodig, mag wel). Ook campers tot een lengte van 8 meter zijn welkom op onze verharde camperplaatsen.

Leestip:  Eerste keer kamperen? De belangrijkste benodigdheden op een rij!

Voor de kleine tenten is er een apart veld met picknicktafel (zonder grind). Vuurkorven zijn niet toegestaan, barbecue natuurlijk wel.

Sanitaire voorzieningen

De sanitaire voorzieningen zijn geheel nieuw en voldoen aan alle voorschriften die men van een goede minicamping in Limburg mag verwachten.

De zeer ruime gratis douches (1m x 2,5m) zijn voorzien van een thermostaatkraan, dus je kunt zelf de temperatuur regelen.
Uiteraard zijn de voorzieningen voor dames en heren gescheiden.
Er is vloerverwarming in het toiletgebouw.
Het gebruik van de sanitaire voorzieningen is bij de prijs inbegrepen.
Hygiëne staat bij hun hoog in het vaandel dus het sanitairgebouw wordt dagelijks schoon gemaakt. Ook zijn toiletpapier, zeep en papier handdoekrollen aanwezig.

Sanitaire voorzieningen

Aan de buitenzijde van het sanitairgebouw bevinden zich 6 overdekte wasbakken en een aparte wasbak voor bijvoorbeeld groenten.
Ook is er een afstortbak met spoelkraan voor jouw chemisch toilet aanwezig.

Leestip:  EK voetbal - van de camping tot het stadion

Website mini Camping De Sangershoeve: www.sangershoeve.nl

 5/5 (4)

Wat is je waardering?

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in