Gun iemand een vakantie – Iedereen kan helpen!

Heel veel mensen gaan graag op vakantie, maar lang niet iedereen heeft die luxe. Door financiële problemen kunnen zij zich een vakantie vaak niet veroorloven. Toch weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om er even tussenuit te gaan. Reis met je Hart zet zich in voor deze mensen. Door het geven van een stukje geluk, kunnen zij de vaak zorgelijke realiteit beter trotseren.

Reis met je Hart op de Vakantiebeurs

Dit jaar is ook Reis met je Hart aanwezig op de vijftigste editie van de vakantiebeurs! En niet alleen de Vakantiebeurs heeft dit jaar wat te vieren, maar Reis met je Hart ook! Het initiatief bestaat namelijk in 2020 vijf jaar en dat willen zij met jou vieren! Het lustrum hebben zij te danken aan al hun donateurs van de afgelopen jaren en niet te vergeten alle sponsoren uit de reisbranche!

Leestip:  Het Groene Frankrijk Vakantieboekje is verschenen

Inmiddels zijn zij dan ook niet meer weg te denken uit de reiswereld. Wat hen als stichting anders maakt, is dat zij zich goed realiseren dat het erg belangrijk is om er tussen uit te gaan. Helaas zijn er meer dan een miljoen mensen in Nederland, die er niet even tussenuit kunnen vanwege financiële problemen. Reis met je Hart is er om deze mensen te helpen, door het verzorgen van een dagje uit of een vakantie.

Namens Reis met je Hart: Wij hopen je te zien bij onze stand 09.C107 in hal 9 , zodat we nog meer kunnen vertellen over ons initiatief en samen een feestje kunnen bouwen voor ons lustrum!

Want zeg nou zelf, op vakantie gaan dat gun je toch iedereen?! Reis met je Hart

Leestip:  365 nieuwe dagen om te dromen
 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in