Festivalcampings Pinkpop 2018

Pinkpop 2018 – de 49e editie, het oudste en bekendste popfestival van Nederland, vindt plaats op 15, 16 en 17 juni 2018 op Megaland in Landgraaf.

Er zijn net als afgelopen jaar drie volledig ingerichte officiële festivalcampings (A, B en C) met voldoende capaciteit om aan alle weekendtickethouders een plek te bieden. Kamperen op een van de festival campings is alleen mogelijk voor bezoekers met een weekendticket. Bezoekers met een dagticket kunnen geen gebruik maken van de festivalcamping (ook een combinatie van 2 of 3 dagtickets geeft geen toegang!). Voor weekendtickets zie ticketverkoop.

Openingstijden campings Pinkpop 2018

Alle campings gaan tegelijkertijd open op vrijdagochtend 08.00 uur en sluiten maandag 18 juni om 12.00 uur. Als het nodig is dan gaan de campings (alleen in overleg met de politie) eerder open, bijvoorbeeld in verband met extreme drukte.
Voor elke camping geldt vol = vol. Het is niet mogelijk vooraf een plek te reserveren.

Leestip:  Recreatie Vakbeurs staat weer in het teken van kennis
camping-a

camping-a

camping-b

camping-b

camping-c

camping-c

Illegaal kamperen is streng verboden. Kom daarom niet op donderdag al naar Landgraaf! Dit zorgt voor overlast bij de lokale bewoners en er zijn geen faciliteiten beschikbaar tot vrijdagochtend.

Faciliteiten

Op alle campings zijn douches, toiletten en andere faciliteiten aanwezig die je nodig hebt voor een relaxt verblijf op de Pinkpop campings. Zoals een divers catering aanbod, kampeerwinkel en een supermarkt.

Pinkpop Festivalcampings pakket

Wil je graag kamperen op Pinkpop, heb je geen zin in gesleep op de heenweg? Bestel dan nú je eigen roze Pinkpop tent (met of zonder slaapspullen). Je haalt je Pinkpop tent bij aankomst af op jouw festivalcamping naar keuze (A, B of C) en je bent klaar voor een heerlijk Pinkpop-weekend. Nou ja… Wel nog even opzetten natuurlijk! Na het festival neem je je Pinkpop tent mee naar huis en heb je naast een goede tent ook een leuk aandenken aan het festival.

Een Pinkpop Camping pakket voor twee personen kost € 145,- en bevat:

  • Twee-persoons Pinkpop pop-up tent
  • Twee-persoons luchtbed
  • 2 slaapzakken

Slaap jij dit jaar het liefst in een Pinkpop tent? Reserveer dan nu je Pinkpop Camping pakket hier!

Zorg dat je voor het aanschaffen van jouw tent je in het bezit bent van een Pinkpop weekendticket!

Website Pinkpop 2018

De KarTent is de revolutie op de festivalcamping

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in