Camping Residence Il Tridente aan zee

Camping Residence Il Tridente, te midden van een prachtig natuurpark met naaldbomen aan zee, is de ideale plek voor diegenen die willen ontspannen en regenereren in een natuurlijke omgeving met een perfecte balans.

In de schaduw van het naaldbos worden er veel sport- en amusementsactiviteiten gedaan en er is een grote speeltuin voor de kleintjes. Het zwembad, te midden van het park, biedt momenten van sport en ontspanning, en een fitnessruimte, met uitzicht op zee, wacht op de fitnessliefhebbers.

Maximaal respect voor het milieu en voor energiebesparing, dankzij de toepassing van alternatieve energiebronnen.

Ontdek nu alle voorzieningen voor je en maak je klaar voor een kampeervakantie die je nooit eerder hebt meegemaakt … iedere dag veel sport en entertainment, voor ieder wat wils, met veel plezier voor de kinderen maar ook voor hun ouders.

Leestip:  Camping De Couter even heerlijk uitwaaien

Alle kinderen, van 3 tot 14 jaar, zullen de hoofdrol spelen in spelletjes, recreatieve activiteiten en uitdagingen dankzij onze Baby, Mini en Junior Club, ingedeeld in 3 leeftijdsgroepen. En verder voorstellingen en avondevenementen ook voor volwassenen.

Voor de vele sportliefhebbers zijn er, behalve activiteiten als voetballen, tennissen en zwemmen, voor kinderen vanaf 6 jaar, ook nog veel andere cursusmogelijkheden ter land en ter water. Kom en geniet bij ons, we wachten op u bij Camping Residence Il Tridente!

Camping Residence Il Tridente

De 340 staanplaatsen van verschillende afmetingen, waarvan 278 vrije en 62 reserveerbare staanplaatsen, vormen een schaduwrijke oase te midden van de natuur, ze zijn voorzien van water, elektriciteit (220 Volt – 6 Ampère) en parkeerplaats.

De speciale afwasruimtes, de wasmachines en de drogers maken deel uit van de vele voorzieningen voor de campinggasten.

Verblijft u in een tent, een camper of een caravan, Camping Residence Il Tridente heeft altijd de nodige voorzieningen voor een vakantie in de openlucht in perfecte harmonie met de natuur

Leestip:  Agriturismo Le Marche sfeervol en kindvriendelijk

Meer weten over Camping Residence Il Tridente

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in