Handicamp met een handicap kun je kamperen

Ook met een handicap kun je kamperen !!! Kamperen is leuk voor jong en oud en voor mensen met en zonder lichamelijke beperking. Handicamp laten je zien hoe het is om met een handicap te kamperen en wel op Charme Camping Hartje Groen in Schaijk op 1, 2 en 3 juni.

Handicamp nodigt je uit om op zaterdag 2 juni tussen 10:00 uur en 14:30 hun open dag bij te wonen. Ook dit jaar werken er weer diverse bedrijven en verenigingen mee om u te laten zien dat kamperen met een handicap geen hindernisbaan hoeft te zijn.

Een flinke groep enthousiaste mensen, waarvan een gezinslid een beperking heeft, trekt er door het jaar heen zelfstandig met gezin of partner en eigen kampeermiddel op uit. Dat zijn de deelnemers aan het jaarlijkse Handicamp weekend. Zij willen hun ervaringen graag met anderen delen, laten zien dat er talloze mogelijkheden zijn om te kamperen.

Belangstellenden kunnen hier ideeën op doen hoe je vaak met simpele oplossingen toch kunt kamperen. Alle kampeermiddelen staan voor je open en je kunt vragen stellen aan ervaringsdeskundigen.

Leestip:  Wat is het leuke van kamperen in Nederland?

Je bent alle van harte uitgenodigd op Charme Camping Hartje Groen in Schaijk.

Kampeer je ook en behoor je tot deze doelgroep? En vind je het leuk om mee te kamperen!!
Geef je dan snel op via www.handicamp.nl . Je bent van harte welkom!!
Of kom naar de open dag op zaterdag 2 juni.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in