Kamperen met een handicap

Elk jaar wordt er aan het begin van de zomer meestal het eerste weekend na Pinksteren, steeds op een ander kampeerterrein in Nederland een kampeerweekend georganiseerd door Handicamp. Families of equipes, waarvan één of meerdere gezinsleden een lichamelijke beperking hebben kunnen deelnemen aan dit kampeerweekend. Je kampeert tijdens het weekend met je eigen kampeermiddel. Hiervoor is een open inschrijving.

OPEN DAG

Tijdens het Handicamp weekend is er op zaterdag een open dag. Iedereen die geïnteresseerd is in kamperen met een lichamelijk beperking is van harte welkom. Bezoekers kunnen met de deelnemers praten over hoe zij verschillende zaken opgelost hebben, ervaringen en informatie op het gebied van kamperen uitwisselen. De deelnemers bieden je, de gelegenheid hun aanpassingen eens uit te proberen. Zowel de soms heel vernuftige en eenvoudige aanpassingen als de meer professioneel aangepakte grotere aanpassingen zijn te zien.

Op Facebook zijn ze gestart met de groep, “Handicamp” Kamperen met een handicap Tips en Tricks,  met als doel op een actieve manier 24/7 ervaringen uit te wisselen met en door  kampeerders met een handicap. Ze hopen zo een nog groter bereik te hebben en een grote groep te worden. Een ieder kan op deze groep terecht met vragen , tips of tricks.

Leestip:  Ontdek Boerderijcamping Het Varsenerveld

Website van Handicamp

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in