Camping het Groene Bos rust, ruimte en natuur

Camping het Groene Bos, een Karaktervolle Groene Camping, gelegen in het grootste loofbos van Nederland! Op hun 4 hectare grote terrein worden vanwege hun rustige karakter niet meer dan 80 plaatsen verhuurd. Zwembaden, bingo’s en drukke horeca kom je bij ons niet tegen. Je vind wel rust, ruimte en natuur, ook in het hoogseizoen!

Faciliteiten

Aangezien zij er naar streven om vooral een rustige groene camping te zijn hebben zij er voor gekozen geen horeca zoals een snackbar of een restaurant te hebben. Zij verkopen wel ijs & warme en gekoelde (fris)dranken, deze kan je nuttigen op het terras. In het weekend is er regelmatig een borrelavond met bittergarnituur. In het hoogseizoen op zondagochtend en tijdens feestdagen hebben zij heerlijke warme croissants en diverse soorten broodjes te koop. Ook kan je bij hun verse scharreleieren van hun eigen kippen kopen.

Voor de kinderen hebben zij een speeltuin met diverse speeltoestellen en een zandbak, overal ligt speelgoed waar ze mee kunnen spelen. Met de gratis te lenen steps, kinderfietsjes en skelters mogen ze over het hele terrein rijden. Ze hebben ook een kinderboerderij met geiten, mini varkens, kippen en konijnen die ze kunnen aaien. Voor de sportievelingen is er een tennistafel en een trampoline. De oudere generatie kan Jeu des Boules spelen en schaken op een gigantisch open lucht schaakspel.

Leestip:  anwb: Vakantie blijft ook dit jaar belangrijk
Camping het Groene Bos
  • Aangesloten bij de Karaktervolle Groene Campings (KGC)
  • Buitengewoon veel fiets-, wandel- en watersportmogelijkheden
  • Kamperen vanaf 17 euro per nacht
  • ANWB erkende camping en ACSI geïnspecteerd
  • Kamperen op grote plaatsen tot zo’n 200m²
  • Slechts 80 plaatsen om de rust te waarborgen in het grootste loofbos van Nederland!

Het recreatiegebouw is overdag open tijdens slecht weer. Hier vindt je een uitgebreide collectie boeken en tijdschriften die te leen zijn. Voor kleine kinderen is een speelgoed- en spelletjes hoek. Bij grote sport / televisie evenementen zullen zij dit uitzenden op een groot scherm.

Je kan in het recreatiegebouw (en op uw kampeerplaats) ook gebruik maken van een draadloze Internet verbinding WiFi.

Sanitair

Het moderne sanitair gebouw staat midden op het terrein en is vanaf de meest verre plek niet meer dan 2 minuten lopen. Het gebouw heeft onder andere voor senioren aangepaste toiletten en extra ruime douches. Alle toiletten zijn uitgerust met toiletpapier en een wc-bril reiniger. Bij de handenwastafel is handzeep en een handendroger beschikbaar.

Leestip:  Gezinscamping Laarbrug voor piep jong en stok oud

De douches zijn gratis, dus geen ongemak met douchemuntjes. Verder zijn er ook wascabines en een kinderbadje. Het gebouw is geheel verwarmd door middel van vloerverwarming op een zonneboiler.
Voor mindervaliden is er in een ander gebouw een aangepaste badkamer met toilet.

In de overdekte binnenplaats zijn de afwasplekken met gratis heet water. Buiten het gebouw vindt u de stortplaats voor het chemisch toilet en een kampeerauto servicestation.
De camping beschikt ook over een wasserette met een wasmachine, wasdroger, strijkplank en een spoelbak voor de handwas.

Meer weten over Camping Het Groene Bos

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in