ANWB Campinggids 2018 in een nieuw jasje

Kampeerders vinden met de nieuwe ANWB Campinggids altijd een goede camping die geheel aan hun wensen voldoet. Alle campings in de nieuwe gids hebben bij de ANWB-beoordeling drie sterren of meer ontvangen en dat maakt ze ANWB Erkend.

In de gids staan de meest actuele gegevens van ruim 4.300 campings. Al deze campings zijn door de ANWB-inspecteurs bezocht en aan een grondige inspectie onderworpen. Door dat op een onafhankelijke manier te doen, krijgt de kampeerder een goed beeld van wat een camping nu écht te bieden heeft. De campings in deze gids hebben drie  sterren tot vijf  sterren behaald. Dat maakt ze tot ANWB Erkende campings. Zoveel kampeerders, zoveel smaken en wensen. En daarom staan in deze gids eenvoudige én luxe campings. Campings met een mooi terrein en goed sanitair kunnen drie sterren halen, maar verder heel eenvoudig zijn. Kampeerders die meer luxe willen, zoals een camping met animatie en een zwembad, kunnen kiezen voor campings met  vier of vijf  sterren.

ANWB CampinggidsWanneer een camping voordeel biedt met de ANWB kampeerkaart CKE staat dat in de gids vermeld. Ook campings die minder dan drie sterren hebben kunnen CKE-voordeel bieden. Daarom is een totaaloverzicht van alle CKE- voordeelcampings te vinden op een landkaart die los bij de gids is gevoegd.

Leestip:  Problemen met levertijden campers lijken op te lossen

De ANWB Campinggids 2018 is verkrijgbaar in de ANWB-winkels, boekhandels en te bestellen via anwb.nl/webwinkel. Prijs:  € 14,95 voor leden en € 15,95 voor niet-leden.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in