Camping Heidestrand variatie aan natuur

Camping Heidestrand gelegen op een unieke plek, midden in het natuurrijke vijvergebied ‘De Wijers’, in het hartje van Limburg, ligt een van de mooiste recreatieparken van België. Hier vind je het beste aan strand, vijvers, meren, bossen, heidevelden en een grote variatie aan natuur. De streek is rijk aan meer dan 1000 vijvers, wordt door Europa (Natura 2000) erkend als een bijzonder waardevol gebied. Een familiecamping op een groot eigen domein van maar liefst 80 ha. Je kan hier nog eindeloos fietsen en wandel.

Maar niet alleen de natuur is hier uniek… 

ZON, ZEE EN HEIDESTRAND. DA’S PAS VAKANTIE! ONTDEK CAMPING HEIDESTRAND IN ZONHOVEN, LIMBURG
Ben je toe aan vakantie? Ontdek dan camping Heidestrand, uw buitengewone vakantie vlakbij huis.

Camping Heidestrand

Kom tot rust in één van de mooiste natuurgebieden van Limburg. Camping Heidestrand ligt pal in het midden van het vijvergebied “De Wijers” en biedt u rust, ontspanning en gemoedelijkheid. Voel u welkom in ons recreatiepark, ontdek de vele activiteiten met het hele gezin en ontsnap aan de dagelijkse sleur in één van onze huurcaravans. Wandel en fiets langs de meer dan 1000 vijvers in de streek en geniet van een uniek verblijf op de mooiste familiecamping van Vlaanderen.

Leestip:  Leer knopen leggen voor zeilsport, klimmen en kamperen
Verfrissing en veel waterpret

Waterratten kunnen zich royaal uitleven in het openluchtzwembad of in het aparte bassin met een 3-verdieps duiktoren. Wie durft in de superhoge glijbaan met twee verrassende trajecten? Rondom dit waterplezier ligt een speel- en ligweide waar u in alle rust kan verpozen.

Elke vakantiedag een feest

Spel- en sportliefhebbers kunnen zich uitleven: er is een speeltuin, een sportveld voor voetbal, volleybal e.d., er zijn petanquevelden en een tafeltennis. Het recreatieteam van Heidestrand organiseert in het hoogseizoen vele doe-activiteiten. Sportieve en gezellige animatie voor elk wat wils en voor alle leeftijden.

Geniet zorgeloos van uw verblijf op onze prachtige camping. U vindt alles wat u nodig hebt, vlakbij op het terrein. Zo komt u in alle rust helemaal in vakantiestemming.

Voor meer informatie over Camping Heidestrand

Leestip:  Camping Westenenk - Kamperen, B&B en Logies
Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in