Camping Termas Da Azenha

Op camping Termas Da Azenha zijn geen vaste plekken. Je kunt kamperen waar je wilt. Overal is het uitzicht over de vallei prachtig. De voorzieningen zijn eenvoudig, maar voldoende en goed onderhouden. Op het kampeerterrein beneden en op de heuvel vind je een toiletgebouwtje. Alles simpel: toilet, doucheruimte en een aanrecht.

 

Camping Termas Da Azenha

Een vriendelijk verzoek om alleen een milieuvriendelijk middel te gebruiken in het chemisch toilet We maken gebruik van een sceptic-tank. Je kunt hiervoor ook Biotex blauw gebruiken, dat is een eenvoudig te vinden. Het is een goedkoop en biologisch afbreekbaar middel.

Je kunt gebruik maken van de zwembaden. Er is een apart bad voor de kleintjes. De baden worden gevuld met water uit de bron. We proberen zo weinig mogelijk onnatuurlijke middelen te gebruiken om het water schoon te houden.

Leestip:  Voel je welkom op Camping Botniahiem
Kamperen met extra’s

In de grote zaal van het badhuis vind je spelletjes zoals pingpong, tafelvoetbal en een klein poolbiljart. Daar is ook de bibliotheek en de Verkleedkamer.

Hieronder vind je alle extra`s die we behalve het kamperen aanbieden, w.o. wassen, maaltijden, massages, mozaiekworkshops.

Kamperen en tolwegen

Er twee verschillende soorten tolwegen. De éne is met een kaartje aan het begin en afrekenen aan het eind. Neem hier vooral niet het poortje “Aderentes”! Dat is voor abonnementhouders.

Het andere systeem is het Green Lane Toll System. Rekeningrijden dus. Je kunt thuis al je kaart kopen op Infraestruturas Portugal en via de website activeren d.m.v. invullen van kenteken en activatienummer.

Je kunt ook bij het binnenrijden van Portugal bij het eerste benzinestation een Toll Card kopen en via een SMSje activeren (handelswijze staat op de kaart – kenteken en activatienummer opgeven).

Leestip:  Camping le Ch’timi Kamperen op een kleinschalige camping
Omgeving

De stranden zijn vlakbij, schoon en de meeste zijn rustig – zelfs in de zomer. Er zijn verschillende stranden: een toeristisch strand, een bij een vissersdorp (waar je op het strand kakelverse vis kunt kopen als de vissers terugkomen), eentje met hele grote rotsen en een paar met surf scholen. Costa de Lavos is het dichtstbij (20 min). Costa Cova ligt net voor de brug over de Mondego, naar Figueira da Foz, en heeft een surf school en wat terrasjes. Figueira is het toeristische strand, vanwege de gunstige ligging aan de baai. Je vindt daar sportvelden, terrasjes en restaurantjes op het strand. In de zomer kun je er een parasol of een tent huren. Er is dan ook een kleine kermis.  Bij Costa de Buarcos  liggen er enorme rotsen op het strand, en bij de riviermonding, Cabedelo, kun je (kite)surfen.

Leestip:  De 5 leukste kindvriendelijke campings in Italië

Alles over Camping Termas Da Azenha

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in