Dethleffs Globevan eerste productie camper met Ford e.Hybrid-aandrijving

De Dethleffs Globevan is de eerste in een nieuwe generatie elektrisch aangedreven campers. Dankzij de compacte afmetingen en comfortabele uitrusting is het een dagelijkse auto en avontuurlijk voertuig in één. Of het nu gaat om een ​​weekendje weg, buitenactiviteiten of een mobiele vakantie – de Globevan geeft je alle vrijheid.

Met de kracht van twee energiebronnen.
De Globevan e.hybrid wordt aangedreven door een elektromotor aangedreven door een batterij van 13,6 kWh. Dit maakt een puur elektrisch en dus emissievrij bereik tot 50 km mogelijk. Om je te allen tijde mobiel te houden, laadt een energiezuinige 1,0 l EcoBoost-benzinemotor als range extender de batterij continu op tijdens het rijden. De combinatie van elektrische en verbrandingsmotor bereikt een koppel van 355 Nm en een vermogen van 92 kW (126 pk).

De batterij kan ook worden opgeladen via een externe voedingsbron. De oplaadtijd (100%) bij het snellaadstation is 3 uur, bij het stopcontact 5,5 uur.

Binnenkant Globevan

De Ford e.Hybrid-aandrijving in de Dethleffs Globevan combineert lokaal emissievrij rijden met reismogelijkheden. De aandrijving is uitsluitend elektrisch. De zuinige 1,0-liter EcoBoost-benzinemotor dient uitsluitend als range-extender. Dat wil zeggen, het laadt de Li-ion (lithium-ion) hoogspanningsaccu op tijdens het rijden.

Leestip:  Hobby Optima Ontour Edition F V65 GE op Fiat met veel extra’s

Als je alles wilt weten over de Globevan van Dethleffs kijk dan hier.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in