Camping Weisser Brunnen ontspannen en genieten

Camping Weisser Brunnen ligt in een prachtig landschap bij het Mözener Segeberg Holiday Country en is een toevluchtsoord voor diegenen die willen ontspannen, ver weg van de stad. Je bent van harte welkom net als jouw geliefde viervoeter. Ontspannen in de prachtige natuurlijke omgeving.

De familie Ratajczak, zijn actief sinds maart 2019 op de camping ‘Seecamping Weisser Brunnen “bij het Mözener meer in Segeberg Holiday land. Wie zijn ze?

Tim – als ingenieur, is hij ook technisch begaafd. Hij werkte vele jaren in middelgrote bedrijven. Het plannen en bouwen van diverse producties geven hem een waardevolle ervaring. De combinatie van zijn talenten en liefde voor ambacht, in combinatie met zijn liefde voor het kamperen maakt hem om deze camping te gaan runnen.

League – Ze is een echte allrounder en is pas tevreden wanneer de gasten dat zijn ook. Als een getrainde econoom in de horeca heeft ze alles in zich om de taken op de camping op zich te nemen. Ze houdt altijd alles helder en regelt de dingen met flair.

Leestip:  Het ideale dekbed kopen voor de kampeervakantie: hier moet je op letten! 

De junior koks – Anna en Mark – Zij steunen Tim en League zeer goed, samen zijn ze een geweldig team en bereiden eten met veel plezier!

Familie Ratajczak

Tijdens de vakantie bieden Zij jouw kinderen een plaats in de kinderopvang. Ze hebben een plekje voor hun in de “Bear Cave”.

Sanitair

Ze hebben twee grote sanitairgebouw op de camping. Zij hechten waarde aan schone en comfortabele sanitaire ruimtes en waar het comfortabel voelt voor jou.

Restaurant 

Heerlijk ontspannen en genieten van het uitzicht met heerlijk eten en goede drankjes. Gabi en Kosta kijken uit naar jouw komst! Alle gerechten die zei maken zijn ook om mee te nemen.

Kijk eens op de website als je meer wil weten over Camping Weisser Brunnen

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in