McLouis modellen 2020 op de camperbeurs in Hardenberg

Als nieuwe dealer in Nederland neemt Van Erp Auto’s & Campers 5 nieuwe modellen van McLouis mee naar de camperbeurs in Hardenberg. Zo zal er een bus camper, alkoof, halfintegraal en vol integraal geshowed en geïntroduceerd worden.

 

Van Erp auto’s & Campers

is in 2009 begonnen met de verkoop van occasions, nu 10 jaar later, dealer van de merken McLouis en Giottiline. Deze Italiaanse schonen zijn reeds marktleider in Zuid Europa en zijn er overtuigd ook de rest van Europa met het merk te veroveren. Dat de Italianen oog hebben voor design dat weten we, maar ook de kwaliteit en het comfort is tot in perfectie geregeld.

Pand

Van Erp Auto’s en Campers is een vriendelijk, jong en dynamisch bedrijf. Een bedrijf wat nog aan de klant denkt en met de klant meedenkt. Van Erp auto’s & Campers heeft alles onder één dak; verkoop nieuw, verkoop gebruikt, verhuur, reparatie, onderhoud en een poetscentrale. Ook de opbouw van accessoires kan gerealiseerd worden in de, daarvoor speciaal ingerichte, werkplaats in Goor.

Leestip:  Camper Centrum Groningen alles op het gebied van campers

werkplaats

Van Erp Auto’s & Campers staat op de camperbeurs in Hardenberg in hal 6 met maar liefst 2 stands, waarbij dit jaar het merk McLouis extra wordt uitgelicht om de 5 nieuwe modellen te introduceren en het merk McLouis kenbaarheid te geven.

McLouis

De nieuwe website van McLouis en Giottiline gaan deze week de lucht in!

Bakje koffie doen?

Van ErpKom eens langs om hun brede aanbod van auto’s en campers in de showroom te bekijken. Heb je vragen over hun aanbod, dan is het verstandig om even van te voren te bellen of een bericht te sturen, dan zorgen zij ervoor dat de koffie klaar staat!

Voor alle informatie over Van Erp Auto’s & Campers

 4.9/5 (19)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in