Camping Beek en Hei rust, ruimte en gastvrij

Rust, ruimte, gastvrij en een vriendelijke sfeer, ook voor de kinderen; dat is camping Beek en Hei, even buiten Otterlo. Avontuurlijk vrij kamperen in het Zwijnenbos, gezellig samen kamperen op het gezinsveld, kamperen met privacy tussen de hagen of stoer verblijven in een van de trekkershutten. En met het groene boekje ben je natuurlijk ook van harte welkom op ons mooie Natuurkampeerterrein.

Camping Beek en Hei

is het gehele jaar geopend en heeft verwarmd sanitair. Het terrein is autoluw, dat houdt in dat uitsluitend voor het brengen en halen van het kampeermiddel de auto op het terrein is toegestaan. Er zijn meerdere parkeerplaatsen om de auto te parkeren. Wifi is beschikbaar op bijna het gehele terrein, enkele afgelegen bosplaatsen hebben geen of weinig bereik. Op de receptie kunt u een toegangscode kopen.

De kampeerplaatsen hebben een elektriciteitsaansluiting van 6 Amp. (in het bos 4 Amp.). Er zijn meerdere watertappunten op de kampeervelden aanwezig. Open vuur, zoals barbecues (m.u.v. gasbarbecues), tuinfakkels en kampvuren ed. zijn niet toegestaan. Ook voetballen op het terrein is niet toegestaan.

Leestip:  La Bonne Source De christelijke camping in Zuid Frankrijk

Honden zijn welkom op het terrein maar dienen altijd aangelijnd te zijn.

De avondrust begint om 22.00 uur, zij vragen dan ook hiermee rekening te houden.

Trekkershutten

Ook is het mogelijk te verblijven in een van de Trekkershutten, een zeer geschikte overnachting mogelijkheid voor een wandel- of fietstocht. De Trekkershutten zijn voorzien van een kachel waardoor het ook in de winter comfortabel genieten is van de rust en natuur op camping Beek en Hei.

Wildobservatietochten met de Boswachter of een zwerftocht met de huifkar door de bossen worden regelmatig georganiseerd.

Beek en Hei; Zomer en Winter een Warm Welkom!

 3/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in