Logeren in een yurt is altijd een pure belevenis

Het is de perfecte manier om te onthaasten. Je kiest een yurt dan ook voor de beleving, om te ervaren, deel te nemen aan een weekend, midweek, week of een hele vakantie lang.

De voldoening hiervan ervaren, genieten van de rust die deze handelingen geven, samen rond de kachel, verhalen vertellen, contact met elkaar. Luisteren naar de wind, de regen op het dak… Toch nog maar een houtje op het vuur… wil je thee of zullen we een glaasje wijn inschenken?

Elk kind zou moeten leren jagen, vissen, houthakken, vuur maken en een hut bouwen.

Mogen wij jullie even introduceren

“Dit zijn Piet en Ina Laan…. en hadden nooit kunnen bedenken wat ze nu doen.

Piet en InaYurts verhuren. Zelf in een yurt leven. Eerst heel idealistisch en nu met beide benen op de grond. Het is tijdens een crisisperiode in hun leven ontstaan en heel organisch gegroeid. Terug kijkend zijn zij hier heel dankbaar voor. Het is nog steeds een groot avontuur, zei vergelijk het met een treinreis zonder noodrem en je weet niet waarheen. Ze reizen door veel verschillende landschappen… met duizelingwekkende hoogtes, diepe ravijnen, desolate vlaktes en van een adembenemende schoonheid”

Leestip:  DealerRepair netwerk is Erkend Duurzaam

Een yurtvakantie is voor iedereen, ruim van hart en jong van geest, met een “open mind” om het zo maar te zeggen.
Samen logeren in de yurt staat voor “quality time” dat is zeldzaam aan het worden. In de ronde ruimte van de yurt, wat heel geborgen aan voelt is het heel bijzonder om met elkaar te zijn.

De natuur op het eiland is prachtig, het is stil en het is er nog donker.

Het terrein is fantastisch voor kinderen. Ze kunnen er uren ongestoord buitenspelen, andere kinderen ontmoeten en lekker zwemmen in het buitenzwembadje bij de hoofdingang.

Wil je meer weten over kamperen in een Yurt? kijk dan eens hier.

 

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in