Carthago en Route bijpraten is de boventoon

De vereniging “Carthago en Route” is opgericht om de leden in staat te stellen ervaringen uit te wisselen over het reizen met een Carthago camper. Dat gaat dan over het reizen met de camper zelf, maar ook  waar je zoal bent geweest en waar bijpraten over van alles en nog wat de boventoon voeren.

De vereniging organiseert reizen naar voor de leden interessante gebieden. Tenslotte willen ze een “spreekbuis” zijn voor de leden bij veel of vaker voorkomende problemen aan de camper en deze aankaarten bij leveranciers, dealers en fabrikanten.

Carthago en Route is er voor de belangen behartigen van Carthago eigenaren

De vereniging komt op voor de belangen van de leden. Daar waar het gaat om algemeen voorkomende problemen. Zij bemiddelt bij dealers en leveranciers om problemen te herstellen.

Leestip:  Tonke Busfestival keert terug
Contacten met fabrikanten

De vereniging onderhoudt contacten met fabrikanten en leveranciers. Het gaat daarbij om de levering of verstrekking van  voorlichtingsmateriaal of documenten over de werking van apparatuur. Maar ook om materialen verstrekt te krijgen voor de voorlichting aan leden.

Reizen organiseren

Elke jaar weer organiseert de club een of meerdere reizen voor de leden. De bedoeling is om in een gezellige sfeer plaatsen te bezoeken en activiteiten gezamenlijk te beleven.
Centraal blijft het zoeken naar gezelligheid in een aangename plezierige omgeving

Dealer week-einden

logo Carthago en RouteIeder jaar organiseren we een weekend, waarin we op bezoek zijn bij een dealer van Carthago. Tijdens dat weekend besteden we aandacht aan technische onderwerpen.
Maar ook het elkaar ontmoeten staat centraal. Het bijpraten over reizen, het bezoek van de omgeving en sportieve activiteiten spelen een rol.

Leestip:  Huuronzecamper - De ultieme vrijheid
Contacten met buitenlandse clubs

De vereniging onderhoudt contacten met buitenlandse clubs. Het gaat daarbij om het uitwisselen van ervaringen, deel nemen aan evenementen enz…

Wat houdt het lidmaatschap van de vereniging in?
  • Hoe werkt het?
  • Wat kost het?
  • Hoe wordt u lid?

Alles weten over de club van Carthago-en-route

 3/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in