Camping Duinhorst in de omgeving van Wassenaar

Camping Duinhorst is een perfecte uitvalsbasis voor een aangenaam verblijf in de groenrijke omgeving van Wassenaar. De bezoekers van deze camping zijn gezinnen met kinderen in de leeftijdscategorie tot 12 jaar, maar ook senioren. Voor rustzoekers en natuurliefhebbers is de camping zeer geschikt.

Het centrum van Den Haag ligt op 5 km afstand van deze camping. Met jouw auto, fiets of het openbaar vervoer is Den Haag gemakkelijk bereikbaar. In Den Haag vindt je musea, een groot winkelaanbod, gezellige restaurants en terrassen. De omliggende steden Delft, Leiden, Haarlem, Rotterdam en Amsterdam bieden een variatie aan (culturele) uitstapjes. Op slechts 4 km afstand bevindt zich de populairste badplaats van Nederland, namelijk Scheveningen. Je kan genieten van een dagje strand en de boulevard met de gezellige strandpaviljoens. Een jaarlijks terugkerend evenement in Scheveningen is het vuurwerkfestival. Wil je liever naar een rustiger strand, dan kunnen zij je Wassenaarse Slag aanbevelen. In de omgeving van de camping vindt je onder andere Madurodam en attractiepark Duinrell.

Leestip:  EK voetbal - van de camping tot het stadion
Tentplaatsen Camping Duinhorst

Verspreid over de camping liggen verschillende grote en kleine tentenvelden op zowel open terrein als onder de bomen. Bij aankomst mag je jouw ideale kampeerplaats uitkiezen. Elektriciteitsaansluitingen (6A) op de tentenvelden zijn beperkt beschikbaar. Voor groepen (vanaf 30 personen) kan er door hun in overleg een uitzondering worden gemaakt. Voor tentplaatsen kan niet worden gereserveerd, je moet aankomen en kijken of er plaats beschikbaar is.

Voor een toeristische kampeerplaats heeft onze camping geen vaste aankomst- en vertrekdag. Echter, de vertrektijd is voor 12.00 uur en de aankomsttijd is na 12.00 uur.

Tent-comfortplaatsen

Voor gezinnen zijn er extra ruime tent-comfortplaatsen op de camping aanwezig. Deze plaatsen zijn gelegen op een heuvel vlakbij de sanitaire voorzieningen. Voor extra luxe en comfort is er een terras met picknickbank, eigen stroom- (10A), water- en TV-aansluiting aanwezig. Voor deze kampeerplaatsen geldt er wel een comforttoeslag van € 3,50 per overnachting. Deze plaatsen zijn te reserveren. Het minimaal aantal overnachtingen is 4.

Leestip:  Faciliteiten die niet kunnen ontbreken op de camping

Tent-comfortplaatsen kan je uitsluitend per e-mail aanvragen.

Voor een toeristische kampeerplaats heeft de camping geen vaste aankomst- en vertrekdag. Echter, de vertrektijd is voor 12.00 uur en de aankomsttijd is na 12.00 uur.

Receptie

Bij de receptie kan je al jouw vragen stellen. Je vindt er informatiefolders en kortingskaarten van attractieparken, musea en bezienswaardigheden in de omgeving.

Restaurant

Camping Duinhorst beschikt over een gezellig restaurant, beter bekend onder de naam paviljoen Duinhorst.

Sanitair

Hun camping hecht grote waarde aan hygiënisch sanitair. Op het terrein zijn ruime en verwarmde sanitairgebouwen aanwezig die meerdere keren per dag worden schoongemaakt.

Huisdieren zijn op deze camping niet toegestaan.

Wil je alles weten over Camping Duinhorst

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in