Carthago camper kun je vertrouwen

Als je iets bijzonders zoekt en je onderweg met volle teugen van het leven wil genieten, dan is een Carthago camper precies wat voor jouw! Zij maken de droom van onbezorgd reizen waar. Sluit geen compromissen, gun jezelf met een Carthago een kampeerauto, die niets te wensen overlaat.

Carthago camper

Kampeerauto’s van Carthago zijn een unieke combinatie van knusse woonsfeer, hoogste functionaliteit en topklasse techniek. In een Carthago voel je zich meteen thuis. Op de bijna spreekwoordelijke duurzaamheid van een Carthago kun je altijd vertrouwen – te allen tijde, waar je ook bent en dat het hele jaar door. Elk afzonderlijk model is tot in het detail doordacht en herkenbaar aan de eersteklas materialen en hoogwaardige afwerking. En niet op de laatste plaats is in elke Carthago kampeerauto de ervaring van meer dan 30 jaar kampeerautofabricage terug te vinden – dat merk je aan alles.

Leestip:  Languit slapen in integraalcamper Laika Kosmo H 1409

In deze video is een impressie te zien van de Carthago chic e-line / s-plus.

Koning Klant Award

Eigenaars laten van zich horen: zij beoordelen hun voertuigen bij de jaarlijks plaatsvindende enquêtes van toonaangevende vaktijdschriften steeds weer met de hoogste waarderingen. Ook dit jaar hebben de lezers hun oordeel weer uitgesproken: “Koning Klant Award” van het Duitse tijdschrift Reisemobil International: de eerste plaats in de luxeklasse wordt bezet door Carthago.

Carthago Chic E-Line

De nieuwe Carthago Chic E-Line in Modeljaar 2018!

Is wederom verder doorontwikkeld. Geen spannende veranderingen bij de overgang van modeljaar 2017 naar 2018. Carthago kiest ervoor om hun uitblinker qua zelfstandheidsniveau in de kleinere details verder te verbeteren. Belangrijkste wijziging vinden ze bij de Carthago Chic E-Line I 50. Deze krijgt tussen de toiletruimte en het enkele bed aan de bijrijderskant een additionele hoge kledingkast. Hierdoor groeit de lengte van dit model van 7,73m naar 7,89m en wordt tevens de wielbasis iets langer.

Leestip:  Buscamper Karmann-Mobil Davis 600 met lengtebedden

Alles weten over Carthago

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in