Camping Markádia in de Alentejo

Camping Markádia, een toeristisch landgoed in de Alentejo, Portugal. Deze rustige camping is het hele jaar geopend. Markádia is een idyllische plek om te ontspannen en te genieten van de rust die Alentejo natuurlijke omgeving biedt.

Camping Markádia

ligt aan het stuwmeer van Odivelas, op een landtong van 10 hectaren. Er is plaats voor maximaal 480 personen. Honden zijn toegestaan maar moeten wel aangelijnd blijven. Om de kwaliteit van de omgeving te behouden, kunnen ze klanten met luidruchtige toestellen zoals jetski’s en 4 wiel-motoren niet toelaten.

Faciliteiten
De camping biedt vier ruime badhuizen met gratis warm water en met wasbakken voor wasgoed en voor de afwas een wasserette met wasmachines en een strijkplank. Een winkeltje met basis artikelen voor de belangrijkste dingen. Er is een café restaurant (open van april tot september) en een speeltuin. Verder zijn er stopcontacten met 16 Ampère en verkoop van camping gas.

Helaas kunnen ze wegens overmacht, nog geen Wi-Fi bieden op de camping.

Leestip:  Landgoedcamping Hoeve Batenburg in Zeeland
Appartementen

Naast de camping heeft Markádia ook 5 appartementen:

3 appartementen voor 2 personen (B, L en M)
1 appartement voor 4 personen (D)
1 appartement voor 6 personen (C)

Recreatie park

RecreatieparkHet recreatie park van Markádia ligt naast de camping en is toegankelijk voor iedereen. Het is een uitstekende plek om te genieten van de rust van het Alentejaanse platteland. Op het natuur park (16 hectaren) kan men wandelen, vogelen en wilde dieren zien – vooral hazen, konijnen en patrijzen. Tot op heden hebben vogelaars 163 vogelsoorten waargenomen op en rond Markádia.

Kijk voor meer informatie op Camping Markádia

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in