Camping Alquezar voor sport liefhebbers

Camping Alquezar is opgezet in een eiken en eeuwenoude olijvenboomgaard, met aan de natuur toebehorende plantsoorten. Dit alles maakt van de camping Alquezar door ideale ligging, rust, natuur en een uitgangspunt voor degene die deze omgeving van contrasten en emoties willen leren kennen.

Camping Alquezar is een verplichte doorgang voor de avontuur sport liefhebbers. Het  kleine formaat, nauwelijks 100 plaatsen, en de persoonlijke service maakt van de camping een gezellige familie camping. Geniet van je vakantie in een rustige en vertrouwelijke omgeving.

Camping Alquezar

Beschikt over ruime percelen van een gemiddelde oppervlakte van 50 m2. Bijna allemaal hebben elektriciteit aansluiting met maximaal 1100 watt. Roulottes, camper en en caravans zijn welkom op onze  camping. Ze beschikken over percelen met special installaties en faciliteiten voor vullen en legen van tanks.

Leestip:  Karsten Tenten en Easy Caravanning nemen volgende stap

De camping is voorzien van WI-FI zone. Barbecues, picknick zone, openluchtdouches, sanitair voor gehandicapten en baby’s, wastafels wasbakken, wasmachine en droogtrommel. De douches zijn ruim en beschikken over permanente schoonmaak service die een goede hygiënische condities garandeert.

Het verkeer op de camping is weinig en geregeld zo dat er geen hinder van voertuigen is. Dat veroorloofd zonder stoornis van de natuur en de omgeving te genieten. Bovendien zijn ze  het hele jaar open.

Complete toeristen service

De camping is de basis vesting van Alquézar Aventura, een professioneel team gericht op  verschillen de  avontuur sportactiviteiten in de regio. Vanaf rustige wandelingen tot de passionele kloofafdaling.

Het restaurant Las Melias naast de camping heeft ruime openingstijden voor Bar, Café en Restaurant, ontbijt en Pic-nic. Ze hebben een aantrekkelijke menu kaart voor middag en avondeten uit traditionele keuken. Het restaurant met terras ligt prachtig om als perfecte dagafsluiting te genieten van een unieke zonsondergang.

Leestip:  Eerste keer kamperen? De belangrijkste benodigdheden op een rij!
Omgeving

Het dorp Alquezar , dankt z’n naam aan het Arabische AL QSAR, vertaald als Burcht. Het canyon Rio Vero, identiteitsdeken van het stadje Alquezar wordt beschouwt als een van de mooiste in Sierra de Guarra. Tussen de plaatjes Lecina en Alquezar modelleert de rivier het kalksteen. De circulatie en de stroming van het water lossen de kalksteen op. Op deze wijze zijn de grillige vormen ontstaan die hun de karakteristieke en mystieke pracht geven. De omgeving heeft sinds tijden voor de mens een belangrijke rol gespeeld.

Meer over Camping Alquezar

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in