Camping les trois rivières bij de Mont Ventoux

Camping les trois rivières – Deze camping aan de voet van de Mont Ventoux, op slechts 8 km van Vaison-la-Romaine, is een uitzonderlijk stukje paradijs bij de samenstroming van drie rivieren. De 140 plaatsen strekken zich uit over 6 ha.

Honderdjarige eiken bieden schaduw voor de provençaalse zon en de ligging in de vallei beschut u voor de Mistral.. De eigenaren Werner en Barbara verwelkomen je graag van 1 april tot 30 september. Tijdens het seizoen is de receptie doorlopend geopend van 8u30 tot 19u30.

Kom u heerlijk ontspannen en genieten van het baden in helder en fris water. Tenzij je deze uitzonderlijke plaats liever als uitgangspunt kiest, voor de talrijke uitstapjes die de streek te bieden heeft.

Camping les trois rivières

De camping is volledig omringd door de rivier en biedt afgebakende plaatsen voor tenten, caravans en campingcars. Om meer rust te creëren bij de plaatsen, werden verscheidene groenzones behouden. De plaatsen zijn overwegend schaduwrijk.

Om goed bij de natuurlijke sfeer van de camping te passen, zijn hun huisjes en tenten uit hout vervaardigd of met hout bekleed. Ze staan op rustige en schaduwrijke plaatsen, en bieden vrij zicht op de natuur, de rivier of de tegenoverliggende rotswand. Ze beschikken over een overdekt terras van 10 a 12m² met tuinmeubeltjes.

Leestip:  Frankrijk fietsland

De huisjes hebben 2 kamers, een uitgeruste keuken en een salonnetje. De badkamer met douche is van het WC gescheiden. De tenten hebben 2 slaapkamers, een kitchenette en een eethoek, maar voor het toilet of douche bent u op het sanitair aangewezen.

Activiteiten

Om na het warme zonnen te verfrissen, of gewoon ter ontspanning, vindt je het heldere water van de rivier rondom de camping. Van juni tot einde augustus wordt een meertje aangemaakt, waar de kleinsten op hun luchtmatrasjes en bootjes kunnen ronddobberen terwijl de anderen zwemmen.

Maar gelukkig is er bij Les Trois Rivières ook veel meer te doen.

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in