Camping Zeevangshoeve ten noorden van Edam

Welkom op Camping Zeevangshoeve te Edam. De enige echte boerderij camping van Edam -Volendam en directe omgeving. Voor rust, ruimte, gastvrijheid, persoonlijke aandacht en ontspanning.

Ligging camping Zeevangshoeve

De camping bevindt zich 1 km ten noorden van Edam aan de Zeevangszeedijk midden in het veenweidegebied van de Zeevang. In het voorjaar rijk bezocht door weidevogels zoals de grutto, kievit en tureluur. Ga per fiets op ontdekkingstocht door de schilderachtige omgeving met weidse uitzichten (fietsroutes aanwezig) of geniet van water(sport)plezier op en rondom het IJsselmeer.

Boerderij

Naast de boerencamping met uitsluitend toeristische plaatsen bestaat ons bedrijf uit een veehouderij met melkkoeien. Ook is er een hangbuikzwijntje en zijn er kippen aanwezig. Je kunt kennismaken met de melkveehouderij en zien hoe de koeien gemolken worden.

De Camping

Steeds meer recreanten zoeken voor hun vakantie een verblijfplaats in een landelijke omgeving. De rust van het platteland en het contact met het boerenleven en met de dieren op de boerderij wordt door velen geprefereerd boven een verblijf op de grote, onpersoonlijke en commerciële campings.

Leestip:  Camper mee naar Denemarken: hier moet je op letten
Staanplaatsen

De ruime staanplaatsen (100-120 m2), bevinden zich aan de noordzijde van het bedrijf, en zijn voorzien van elektriciteit (6 ampere). Deels met verhard plateau tbv de voortent/luifel.

Sanitair

Het verwarmde toiletgebouw heeft modern, schoon en fris sanitair. Bestaande uit 5 douches, 6 toiletten, een familiedouche, een babybadje, mindervalide toilet/ douche, wascabines, was- en afwas gelegenheid. Gebruik van warm water en douche is gratis. Tevens is er een wasmachine en droger aanwezig.

Huisdieren

Op de camping dient de hond aan de lijn te worden gehouden en het dier moet buiten het terrein worden uitgelaten.

Zwemgelegenheid

Door middel van een trap over de dijk is het recreatiestrandje met zwemsteiger aan het IJsselmeer te bereiken met volop zwem-, vis- en watersport mogelijkheden. In Volendam (op fietsafstand) is een subtropisch zwemparadijs.

Meer weten over Camping Zeevangshoeve

Leestip:  Camping De Kuilen in omgevingsgebied de heihorsten
 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in