Kamperen op de boerderij één groot vermaak

Heeft u er ooit al eens aan gedacht om bij de boer te gaan kamperen? Stichting Vrije Recreatie biedt deze mogelijkheid. Wordt donateur van de SVR en ga lekker kamperen op een SVR-camping in Nederland of in het buitenland. Er zijn ruim 1200 campings en verhuurmogelijkheden in Nederland aangesloten en 800 in de rest van Europa, zoals: Albanië, Frankrijk, Duitsland, België, Luxemburg en nog veel meer.

Vakantie zonder toeters of bellen

Kamperen of logeren bij de boer is een vakantie zonder toeters of bellen en is bijzonder in trek bij zowel gezinnen met kinderen als echtparen zonder. Door veel boeren is daarop ingespeeld en zij geven op hun boerderij of voormalige boerderij gastvrijheid aan iedere vakantieganger.

Kalfjes aaien als je durft

Voor kinderen is kamperen op de boerderij één groot vermaak. Ze kunnen er lekker hun gangetje gaan en ze zien dingen die ze thuis niet zien. Hoe koeien worden gemolken of fruit geplukt, waar ze een ritje op de pony mogen maken of een keer mogen meerijden op de tractor. De kalfjes aaien en erbij zijn als een kalfje wordt geboren op het boerenerf worden kinderdromen waar.

Leestip:  Recreatie Next Level met inspirerende lezing

Genieten van de boerengastvrijheid

Maar ook voor ouders maakt de SVR-camping dromen waar. Loskomen van deze knettergekke tijd, van computers en pretparken, genieten van het buitenleven en genieten van de spreekwoordelijk geworden gastvrijheid van de SVR-deelnemer. Op een SVR-camping voel je je inderdaad meteen gast, kopje koffie bij aankomst en tarieven waaraan je meteen ziet dat deze boer alleen zijn koeien melkt en niet zijn gasten. Zo betaalt een kamperend echtpaar met camper of auto met caravan of tent € 12.00 tot € 15.00 per overnachting in Nederland. Dit geldt dan voor 2 personen met camper, auto en caravan/ gezinstent of vouwwagen, elektra en milieukosten; douche niet altijd inbegrepen. En exclusief toeristenbelasting ( per gemeente verschillend). Extra overnachtende bezoekers: ± € 3.00 + toeristenbelasting. Op enkele SVR-campings in de meer toeristische gebieden kan het tarief in het hoogseizoen ( Hemelvaart/ Pinksteren en de maanden juli & augustus) enkele euro’s hoger uitvallen.

Om gebruik te kunnen maken van onze SVR-campings moet je wel donateur zijn van de SVR, maar dat ben je al voor de minimale bijdrage van € 10.00 per kalenderjaar voor het hele gezin. Geen wonder dan ook, dat al ruim 125.000 gezinnen hun vakantie vieren bij een boer van de Stichting Vrije Recreatie!

Leestip:  MRB-Gewichtscorrectie voor EV en hogere MRB en BPM

Vakantie in een omgeving waar vriendelijkheid en rust een klimaat creëren voor het welzijn van mens en dier. Bij de Stichting Vrije Recreatie kan dat allemaal!

Website SVR

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in