Camping Kampeerbosje een oase in een jachtige wereld

Kleinschalig opgezet met aandacht voor de oerprincipes van ‘water, lucht, aarde en vuur’. Het Kampeerbosje Leerdam ligt in het Groene Hart van Zuid-Holland, een prachtig landelijk gebied met volop mogelijkheden voor vakantie en recreatie.

Kamperen

Het Kampeerbosje heeft plaats voor ongeveer 15 tenten verspreid over diverse grotere en kleinere veldjes. U kunt alléén staan op een plek of met meerdere tenten tezamen, net met wat voor gezelschap u op stap bent. Ook is het mogelijk om het kamperen te combineren met een huisje, de Pipo of de ingerichte tent.

Natuurkampeerkaart

Het Kampeerbosje is aangesloten bij Natuurkampeerterreinen, hier zijn 143 natuurkampeerterreinen bij aangesloten. Om bij ons te kunnen kamperen moet u lid zijn van deze stichting. U krijgt dan het Groene Boekje met daarin alle aangesloten terreinen en een lidmaatschapskaart.

Faciliteiten

Afwaskeuken met warm en koud stromend water.
Oplaadstation voor mobiele telefoon / elektrische fiets / laptop e.d.
Douches en toiletten in het hoofdgebouw van de camping.
U heeft voor de douche geen muntjes nodig, er is een tijdklok voor 6 minuten puike warme douche. Mogelijkheid om een vuurkorfje te gebruiken. Er staat een kist met fijne stripboeken, spelletjes en buiten speelmateriaal. Ontdekkist voor de jonge onderzoeker.

Leestip:  Résidence Valkenburg het vakantiepark in Zuid-Limburg

Website Kampeer bosje

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in