Camping Alpenferienpark Reisach Karinthië

Alpenferienpark Reisach ligt in Oostenrijk in de provincie Karinthië op de beschutte zuidhelling van de Reisskofel 2371m ( De hoogste berg in het Gailtal). Doordat onze camping op 800 meter hoogte ligt, is het uitzicht op de Karnische Alpen, die de grens vormen tussen Oostenrijk en Italië, en het beneden liggende Gailtal werkelijk fenomenaal.

De camping

is bijzonder rustig gelegen in Schönboden, boven het dorp Reisach (gemeente Kirchbach). De camping is terrasvormig aangelegd. In 2010 is het volledige sanitair vernieuwd, compleet met zonnecollectoren voor het warme water. Wat Alpenferienpark Reisach je naast de campingplekken, chalets en stacaravans nog meer te bieden heeft kunt u hier vinden.

In de zomer beschikt onze camping over een prachtig zwembad, beter gezegd een natuurzwembad. Bij het zwembad hoort een grote ligweide, waar je kunt genieten van het zonnetje. Het restaurant is een van de gezelligste ontmoetingsplekken op de camping, voor jong en oud. Een ijsje, een koel drankje, een kopje koffie, een diner of juist een zak frites, het kan allemaal. In de winter worden rond de houtkachel de verhalen van de dag besproken onder genot van een Glühwein, een Gurktaler of een ander lekker drankje.

Leestip:  Camping Stuhlegg met uitzicht op het meer van Thun

Water komt uit onze eigen bron en warm water wordt zoveel mogelijk door zonne-energie verwarmt. Bij onze receptie beschikken we over een kleine campingwinkel. Vers brood word iedere dag door ons verzorgd.

Voor kinderen en jeugd hebben we diverse faciliteiten. Er is een zwembad met kinderbad, een speeltuin, 2 tafeltennistafels (één buiten en één binnen), een bron met stromend water met een speelbeekje, een kinderchaletje, een watervalletje naast de camping, een TV ruimte en vooral heel veel buitenruimte.

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in