Camping Ribamar Sierra de Irta

Camping Ribamar is een vier sterren camping gelegen in het natuurpark van de Sierra de Irta, beschouwd als een van de meest fascinerende natuurparken van de Middellandse Zeekust. Het biedt accommodatie in grote plaatsen en comfortabele bungalows. Alle op slechts 100 meter van de natuurlijke baaien en omgeven door wandel- en mountainbike paden in een uniek landschap . De beste keuze voor diegenen die houden van rust en natuur aan zee.

Duurzaam

Camping Ribamar ligt in het natuurpark Sierra de Irta en ze houden hun aan de duurzaamheidscriteria we proberen de natuurlijke, landschappelijke en culturele hulpbronnen te beschermen.

  • Zorg voor planten
  • Energiebesparing
  • Water besparen
  • Recycling: papier, glas, plastic en gft-afval
  • Inzameling batterijen
  • Inzameling oude olie
Staanplaatsen

Camping Ribamar heeft twee soorten plaatsen : Premium (water en afvoer uitlaat inbegrepen) en Standard. Elektriciteit is optioneel voor beiden.
Premuim staanplaats (90 / 100 m2 ) en Standaard staanplaats (30 m2)

Leestip:  Camping De Kuilen in omgevingsgebied de heihorsten
Ligging

Geniet van de stilte en de natuur in de omgeving van de zee. Camping Ribamar is gelegen in het Natuurpark van de Sierra de Irta, een van de meest fascinerende parken te verkennen langs de Middellandse Zeekust met historisch markante plekken. De oorspronkelijke vegetatie is rijk en gevarieerd en een aantal geselecteerde planten is bijzondere bescherming verleend omwille van hun ecologisch belang. Toegang tot de zee is oorspronkelijke Via een aantal korte wandelpaden verkrijgt men toegang tot de zee met prachtige kleine baaien met helderschoon water. Het is een waar paradijs voor zee-en natuurliefhebbers en ideaal voor trekking en mountainbiken.

Website Campingribamar

 

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in