Camping Yxningens een toplocatie

Camping Yxningens ligt direct aan het mooie meer Yxningen. Deze knusse camping is een toplocatie voor natuur-, water- en visliefhebbers. Ook kinderen hebben het erg naar hun zin op onze kindvriendelijke camping. Geniet terwijl de kinderen zichzelf amuseren!

Wat maakt Yxningens camping zo speciaal? De locatie bij Yxningen en de omliggende natuur? De persoonlijke sfeer? Of vredige rust? Feit is dat de meesten die voor het eerst op hun camping komen, vinden dat zij een paradijsje ontdekt hebben!

Camping Yxningens

Op deze rustige camping kun je gewoon lekker geniet van de atmosfeer van het echte campingleven gelegen in een prachtige natuur, lees een boek,…. Gewoon weten dat je nu even niets hoeft! Er is een veilige omringde speelplaats met de oa zo populaire springmat. Kinderen kunnen er zelfstandig erheen en met andere kinderen spelen. Geniet terwijl je kinderen dat ook doen…!

Leestip:  Dit zijn de populairste campings van Europa

Als je, of de kinderen, meer willen beleven, dan zijn er diverse mogelijkheden. Het eerste waar je aan kunt denken is het prachtige meer Yxningen. Ze verhuren motorboten, roeiboten en kano’s. Het is ook mogelijk om er zelf een van huis mee te nemen en aan te leggen voor je tent! (indien vrij). Een geweldige ervaring is bijvoorbeeld een picnic op een van de zovelen onbewoonde eilandjes op het meer! Visliefhebbers kunnen erop uit, maar ook direct vanaf de camping vissen. Er zitten veel soorten vis in het meer, inclusief de “edel” vissen. Direct aan de camping gelegen is Yxningens badplaats met steigers en een spannende springtoren. Nieuw dit jaar is een verkoopwagen direct bij het strand! Heerlijk versnaperingen binnen handbereik dus.

Wat dacht je van een saunabezoek en daarna een plons in het heerlijke frisse water!? Daarna worstjes grillen bij hun grilplaats en het feest is compleet! Afhankelijk van het seizoen kunt je  in de directe omgeving op zoek gaan naar bessen, mini-aardbeitjes (smultron) of cantharellen. Een spannende belevenis voor iedereen!

Verblijf

Op deze knusse camping kun je kiezen waarin je wilt slapen. Daarnaast verhuren zij buiten het campingterrein ook mooie vakantiehuizen. Overnachten in een caravan of camper,
zij hebben 33 plaatsen met stroom beschikbaar. Het is mogelijk om een extra tentje te plaatsen (indien dit past).

Leestip:  Avontuurlijk kamperen
Overnachten in een stuga

Ze hebben vijf gezellige huisjes voor vier personen met uitzicht op Yxningen. De stuga’s zijn fris en liggen dichtbij het servicegebouw.

Overnachten in een tent

Ze hebben drie speciale tentplaatsen op een klein plateau. Perfect voor één- tot drie persoonstenten! Hierop regent het nooit in in je tent!

Overnachten in een vakantiehuis

Zij verhuren ook diverse vakantiehuizen aan het meer Yxningen. Deze liggen op een aantal kilometer van de camping. Hiervoor hebben wij een speciale site ontwikkeld (nog in ontwikkeling).

Wil je meer weten kijk eens op Camping Yxningens

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in