BearLock beveiligingsystemen

BearLock ® betekent mechanisch beveiligingsysteem voor auto’s, oftewel volledig geïntegreerde autosloten als diefstalpreventie. Het door BearLock ontwikkeld en geproduceerd versnellingsbakslot (versnellingspookslot), is een eenvoudige, maar uiterst effectieve methode om autodiefstal te voorkomen. De grote effectiviteit, beproefde duurzaamheid  en betrouwbaarheid zijn onomstotelijk bewezen. BearLock wordt vanaf 1992 geproduceerd. Talloze deskundigen op het gebied van preventie van autodiefstal, zoals verzekeringsmaatschappijen en expertisebureaus, zijn van mening dat   BearLock-Gearlock®  behoort tot één van de allerbeste auto-beveiligingssystemen.

BearLock ® Kampeerauto’s

Helaas vormen kampeerauto’s steeds vaker een zeer dankbare prooi voor dieven, mede vanwege de relatief hoge waarde. Niet alleen in Nederland, maar vooral de in buitenland rijdende (Nederlandse) campers vormen een grote bron van zorgen voor verzekeraars, maar… vooral voor uzelf, als eigenaar van zo’n kostbaar “rijdend huis”.

Dieven hebben het niet alleen voorzien op uw kampeerauto op zichzelf, maar vooral ook op onderdelen en/of het complete onderstel (chassis). Men kan in illegale fabriekjes, veelal in Midden – en Oost-Europa, relatief gemakkelijk uw camper transformeren tot een heuse  “vrachtwagen”. Door de vergaande uitbreiding van de EU  zal autocriminaliteit significant gaan toenemen. Onze contacten met deskundigen op dit gebied geven duidelijke aanwijzingen in die richting!
Kampeerauto’s zijn nogal moeilijk afdoende te beschermen. De complexiteit van de elektronische voorziening in de (moderne) kampeerauto werkt steeds vaker(vervelende) storingen in de hand. Tevens is het zo dat in sommige vakantielanden de zenderfrequentie van het  in/uitschakelen van de protectiesystemen overeenkomt met die van  overheidsdienst(en). Met alle ongemakken! In-/uitschakelen is dan niet mogelijk!
Juist door de grote gebruiksvriendelijkheid (snel, simpel & handig) is consequent, dus effectief, in uw kampeerauto te gebruiken.

Leestip:  Languit slapen in integraalcamper Laika Kosmo H 1409

Dit zonder enige “bemoeienis” met welk ander systeem dan ook; puur mechanisch, op zichzelf staand en betrouwbaar.
Verscheidene grote verzekeraars prefereren BearLock dan ook i.p.v. de gebruikelijke systemen. In vele gevallen wordt het zelf verplicht gesteld. De eigenaren van reeds met BearLock uitgeruste kampeerauto’s zijn –zonder uitzondering-  zeer content. Daarbij komt dat Bearlock aanzienlijk goedkoper (en zorgen-en onderhoudvrij!) is dan de andere systemen. Niet alleen vanwege  advies en/of verplichting door de verzekeraar, maar primair voor zichzelf besluiten vele bezitters van kampeerauto’s tot aanschaf en inbouw.

De schade die u oploopt bij diefstal van uw campers is nooit te dekken door welke optimale polis dan ook. Uit ervaring weten wij dat zo’n gebeurtenis een enorme traumatische uitwerking heeft. (Ook al heeft u een goede brandverzekering, dan zult u er toch ook alles aan doen om te voorkomen dat uw huis in de brand vliegt?) “Met BearLock blijft de kampeerauto op zijn plek en dat is wel zo plezierig..” Vooral (ook) voor de eigenaar !
BearLock fabriceert voorvrijwel alle voorkomende kampeerauto’s een passend slot.

Leestip:  Caravan kopen? Hier moet je zoal op letten

In nauwe samenwerking met deze importeurs ontwikkelden zij modellen voor de nieuwste modelen, zoals  bijv. VW Golf Sportsvan, Toyota PRIUS & AURIS hybride.

Meer weten over BearLock®

 4/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in