Camping Aschach vakantie met een hart

Kasteel camping Aschach bied je ontspanning in een heerlijk berglandschap. Rustige ligging, prettige wandelwegen en een ideaal uitgangspunt voor uitstapjes en touren, voor mountainbikers en bergbeklimmers. Zij hebben meer dan 160 staanplaatsen tussen 100-120 m2 en te midden van het schitterende bomenbestand vind je talrijke zonnige en schaduwrijke plekken.

Schloss Camping Aschach heeft alles wat een vakantie hart maar wenst. Een verwarmd openluchtzwembad, een restaurant en kiosk, een kinderspeelplaats. Een supermarkt is in de onmiddellijke nabijheid en is binnen een minuut te voet bereikbaar.

Hier vindt u een overzicht over alle andere voordelen

De camping inrichting is aangepast aan gehandicapten, wasmachines en droogtrommels. Individuele barbecue-mogelijkheden, bijzettent en huisdieren zijn toegestaan. Een gekwalificeerde kinderopvang staat ter beschikking.

Omgeving camping Aschach

Tirol, een omgeving om zich goed te voelen. Geniet van de rustige en vriendelijke omgeving, goed geschikt voor verkwikkende dagen en een onvergetelijke vakantie. Naast het landschap bieden de camping en de regio alles, wat van je vakantie een onvergetelijk maakt.

Het dorp Volders telt 4.200 zielen en hier beleef je landelijke traditie, kerkelijke en feestelijke gebruiken in combinatie met een moderne infrastructuur. Voel het verleden in hun talrijke cultuurmonumenten en bezoek eens de barokke kerk, de Karlskirche, de reto-romaanse nederzetting Himmelreich of volg het spoor van de historische rondwandeling. Geniet van het uitzicht op de indrukwekkende Alpen of op het middeleeuws kasteel Aschach, dat in het jaar 1334 voor het eerst in de oorkonden vermeld werd.

Leestip:  Genieten in hartje Zwartsluis aan het Zwartewater
Voor de kleintjes

Actie, spel en plezier zonder einde. Dat tovert gegarandeerd bij alle kinderen een glimlach op het gezicht. Daar zorgt een kleine, lieve koe met de naam Alma voor, de levende mascotte en heldin van een bont kleurboek. Haar dagelijks motto: “Vlieg in het avonturenland tussen speelplein en verwarmd openluchtzwembad!” en wanneer de kleintjes en allerkleinsten met opgeleide kinderverzorgers een nieuwe wereld ontdekken, is er sowieso geen houden meer aan – in open lucht en in de animatieruimtes met veel speelmogelijkheden

Vakantie in het hart van de tiroolse kristalregio

Edele glaskristallen en zoutkristallen zijn medebepalend voor de naamgeving van deze economisch en toeristisch sterke regio. 2 km oostelijk – in Wattens – is de Swarovski- kristalwereld gevestigd, 5 km westelijk – de historische stadskern van Hall. De keuzemogelijkheden voor activiteiten zijn natuurlijk heel talrijk.

Leestip:  Camping De Kleine Wereld ver weg van alles

Kijk hier op Camping Aschach

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in