GreenCover de ideale tenttegel

Op de camping, in je tuin of op het balkon zijn de nieuwe GreenCover tegels de perfecte oplossing voor een warme, droge, schone en eenvoudige ondergrond. Als tenttegel is GreenCover licht en makkelijk mee te nemen in een handige draagtas. Je hebt geen zwaar, onhandig tenttapijt meer en geen milieuonvriendelijk grondzeil. Snel gelegd en eenvoudig op maat te snijden heb je vanaf dag 1 de perfecte vloer. Dankzij het klikprofiel en de hoge kwaliteit blijven de GreenCover grondtegels mooi en strak ook in de felle zon en bij regen.

Meer comfort met Greencover

  • Strak- de tegels blijven lekker op hun plaats
  • Zeer makkelijk schoon te houden
  • Droog en warm, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat.
  • Het geïsoleerd gevoel is echt behaaglijk
  • Het gras lijdt er niet van ; de grassprietjes blijven doorgroeien.
  • Het grasvriendelijke alternatief voor het grondzeil.
Leestip:  Dit jaar al 13% meer nieuwe campers verkocht

Ook de milieuvriendelijk-gerichte campingeigenaar is blij met de GreenCover. De talloze luchtgaten zorgen ervoor dat de grond lekker kan ademen en het gras gezond blijft. Het gras groeit gewoon verder.

GreenCover ®

De tenttegel van GreenCover® is een puur Nederlandse vinding en is een innovatie van E-techno v.o.f.. De GreenCover® grondtegel is een tegel met een uitzonderlijk laag eigen gewicht en een stabiel en mooi uiterlijk. Met minder dan 2 kg per m² en slechts 2,5 cm hoog is de tegel gemakkelijk mee te nemen. Ook de afmetingen, 36 cm x 54 cm, zijn zodanig gekozen dat de tegels in een auto, camper, caravan of vouwwagen gemakkelijk in een draagtas op te bergen zijn.

Het unieke klikprofiel zorgt ervoor dat ze gemakkelijk te leggen en uit elkaar te nemen zijn.
Zowel in de lengte- als in de breedterichting zijn de tegels in diverse verbanden onderling aan elkaar te leggen. Met een handzaag zijn de tegels op maat te maken. De vele kleine openingen zorgen voor lucht en lichttoevoer naar het gras.

Leestip:  Huuronzecamper - De ultieme vrijheid

De grondtegel bestaat uit een geëxpandeerde korrel van polypropileen (EPP). Juist door deze toepassing is de tegel licht , flexibel , buigzaam en isolerend. De tegel is ook schokabsorberend en heeft een vorm herstellend vermogen. De toegepaste materialen zijn bestand tegen nagenoeg alle chemische invloeden. De tegels zijn gemakkelijk te reinigen en nemen  geen vocht op.

Kijk voor meer informatie op Greecover, al 10 jaar getest door duizenden kampeerders.

 3.8/5 (4)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in