Camping Des Arcades in Saint Pantaléon

Camping Des Arcades, een sfeervolle 3‑sterren familiecamping in Zuid-Frankrijk te Saint Pantaléon! Gelegen in de meest zuidelijke en zonnige vallei van de Lot/Dordogne.

Zorgeloze vakantie op familiecamping Des Arcades

Hier reserveer je niet alleen maar een staanplaats of verhuuraccommodatie op deze camping in Zuid-Frankrijk, nee, je boekt bij hun een heerlijke vakantie. Een vakantie bij Camping Des Arcades betekent: persoonlijke aandacht, een dag- of avondprogramma voor elke leeftijd, een werkelijk schitterende omgeving (Lot/Dordogne) met talloze mogelijkheden tot het maken van uitstapjes en het deelnemen aan door hun georganiseerde excursies. Kortom, je kiest voor meer dan kamperen alleen: een zorgeloze vakantie bij Camping Des Arcades in Zuid-Frankrijk.

Vakantie in het voor- en najaar in Zuid-Frankrijk

Door het heerlijke klimaat van Zuid-Frankrijk en de rustige, natuurlijke ligging is de camping ook zeer geschikt voor een vakantie in de maanden mei, juni en september. Ook dan kan je bij Camping Des Arcades in Saint Pantaléon terecht voor het “glamping” gevoel in één van hun super de luxe safari lodge tenten met eigen sanitair… Wil je in het voor- èn najaar jou vakantie bij Camping Des Arcades doorbrengen? Geen probleem, je kan je caravan of vouwwagen gratis tijdens de zomermaanden bij de camping stallen.

Eten in het sfeervolle restaurant op Camping Des Arcades

In hun sfeervolle restaurant ‘Le Moulin de Saint Martial’ kan je a la carte eten of kiezen voor een dagmenu of dagschotel. Ook organiseren zij gezellige thema avonden waar je aan lange tafels eet en zo gemakkelijk in contact komt met andere gasten. Uiteraard kan je bij hun ook snacks en pizza’s afhalen.

Leestip:  Karsten Tenten en Easy Caravanning nemen volgende stap
Camping Des Arcades staan persoonlijk garant voor:
  • Een hartelijke ontvangst.
  • Schoon en modern sanitair (toegankelijk voor gehandicapten).
  • Een persoonlijke en attente verzorging.
  • Goed verzorgde accommodaties zoals safarilodge tenten en mobilehome’s.
  • Geopende faciliteiten in het hele seizoen.
  • Een uitstekende, gezellige en betaalbare familiecamping in het voor- en naseizoen.
  • Taalhulp bij pech onderweg en taalservice ter plaatse.
Campingplaatsen

Des Arcades biedt, verspreid over de camping, 63 ruime kampeerplaatsen aan, 11 mobilhomes, 2 luxe safari lodge tenten, 2 lodge tenten die verhuurd worden door de organisatie Lodge Holidays en 3 safaritenten zonder sanitair die verhuurd worden door de organisatie Greencamp. In totaal telt de camping 81 plaatsen. Alle campingplaatsen op onze gezellige camping zijn minimaal 100m2 groot. Je kan kiezen voor campingplaatsen met veel Franse zon of juist schaduwrijke campingplaatsen. Ook zijn alle campingplaatsen voorzien van een elektra aansluiting van minimaal 6A.

Leestip:  Wat is het leuke van kamperen in Nederland?

Voor meer informatie Camping Des Arcades

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in