Caravan of camper verkopen

Snel en zorgeloos je caravan of camper verkopen in het grootste dealernetwerk van Nederland.

Wil je jouw caravan of camper verkopen? Maar heb je geen zin om hier zelf actief mee aan de slag te gaan, caravan in en uit de stalling, vreemden aan de deur, onderhandelen, nep afspraken of zelfs het risico op vals geld. Kies dan voor bodvandedealer.nl! Van een jong gebruikte tot een oud en beschadigde caravan of camper zij vinden altijd een geschikte koper. Zij brengen het object bij ruim 400 aangesloten bedrijven onder de aandacht. Deze bedrijven krijgen 48 uur de tijd om een bod uit te brengen. Na het ontvangen van het hoogste bod kan je met een druk op de knop het bod accepteren en is de verkoop definitief.

Leestip:  Forster goochelt met ruimte in de V 599 EBL met enkele bedden
Caravan of camper verkopen

binnen 48 uur een bodBen je akkoord met het bod, dan ontvangt de bieder jou contactgegevens en je ontvangt de gegevens van de inkoper. Je maakt onderling afspraken over de levering van het object. Plaats je caravan of camper vandaag nog op bodvandedealer.nl en ontvang binnen 48 uur een bod. Snel, zorgeloos, betrouwbaar en de beste prijs.

Weetjes

Je bent niet verplicht jouw object te verkopen na het ontvangen van het hoogste bod. Het ontvangen van het hoogste bod is gratis en geheel vrijblijvend. Op het moment dat je akkoord gaat ben je wel verplicht om tot verkopen over te gaan.

Bodvandedealer is een vrij makkelijk concept die in 3 stappen werkt.

Stap 1

Camper of caravan aanmelden

Stap 2

binnen 48 uur een bod

Stap 3

Veilig en snel verkocht

Kijk voor meer informatie op Bodvandedealer.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

1 REACTIE

  1. Camper verkopen via Bod van de dealer:
    :
    Welke garantie en afwikkeling van betaling heb ik eigenlijk?
    Wie regelt dat?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in