Camping Mörfelden in het hart van de regio Rhein-Main

Op Camping Mörfelden bieden ze je een ontspannend en rustig verblijf in een familiale sfeer tussen bossen en weiden in het hart van de regio Rhein-Main. Je bent bij hun welkom met jouw eigen mobilhome, camper of tent!

Graag stellen ze je een standplaats voor een langer verblijf ter beschikking of nodig ze je snel en zonder moeite uit om te overnachten.

 

Camping Mörfelden

Het campingbedrijf is sinds meer dan 60 jaar een vertrouwd familiebedrijf (actueel de 3e generatie). Op hun terrein van ong. 50.000 m2 bieden ze een aantrekkelijk en aangenaam verblijf waarbij kort-, duur- of seizoenskampeerders zich goed kunnen voelen.

Door de centrale ligging in de regio Rhein-Main bevinden ze zich in een idyllische omgeving van bos en weide die ontspanning en rust biedt. Er bevindt zich een meer vlakbij.

Leestip:  ANWB: nominaties voor de Camping van het Jaar 2024 bekend

De onmiddellijke nabijheid van de snelweg A5 “Langen/Mörfelden” en de goede verbinding met het openbare vervoer bieden een ideale startplaats voor bezoeken aan steden in de omgeving of nodigen je snel en zonder moeite uit om te overnachten.

De camping is zeer net en verzorgd. Ze hechten zeer veel belang aan een nette en ordelijke toestand. Het terrein is omheind en verlicht, alle verkeerswegen zijn zeer goed verhard. Via elektronische toegangscontrole voor voertuigen wordt het in-en uitrijden geregeld en de veiligheid verhoogd.

De sanitaire voorzieningen zijn verzorgd en comfortabel. Er bevindt zich ter plaatse ook een bad dat speciaal werd aangepast aan de noden vanmindervaliden.
Uiteraard hebben ze ervoor gezorgd dat het hele terrein zoveel mogelijk vrij toegankelijk is.

Het hele terrein is uitgerust met een Wi-Fi-netwerk, voordelige tickets kunnen bij hun aangekocht worden.

Leestip:  Minicamping d'Oute Poppe - Kamperen bij de boer

De liefdevolle zorg voor de camping en de continue modernisering van de kampeerterreinen zijn de moeite waard geweest: het Duitse toerismeverbond (DTV) heeft de camping met 4 sterren als topklasse bekroond, verder hebben ze ook nog kwaliteitslabels en onderscheidingen ontvangen van ADAC & Ecocamping.

Camper TV

Camper TV was ook ter plaatsen en vertelde het volgende over de camping. “Dit is een doorreiscamping bij uitstek. Direct aan de A5 onder Frankfurt en geen last van de snelweg door het aangrenzende bos. Passanten met een caravan kunnen die zelfs desgewenst achter de auto aangekoppeld laten, maar je ziet ook veel campers die deze camping als tussenstop gebruiken.

Wil je alles weten over Camping Mörfelden?, neem dan een kijkje op de website.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in