Facile en Route Campergids

Facile en Route Campergids, dezelfde kwaliteit in een nieuw jasje! – De Facile-en-Route Campergids sluit vanaf nu nóg beter aan op de (reis)wensen & behoeften van de camperaar! De 23ste uitgave is compleet vernieuwd en opgesplitst in 3 delen, ieder met een eigen unieke selectie aan landen. Hierdoor kun je ervoor kiezen om alleen informatie te verkrijgen van de landen waar je ook daadwerkelijk naar toe gaat.

De nieuwe campergidsen sluiten daarmee niet alleen beter aan op de persoonlijke reiswensen, maar zijn ook handzamer en nog gebruiksvriendelijker geworden. Bovendien vind je, naast informatie over de duizenden camperplaatsen, ook talloze reis- & routetips. Hiermee is deze compleet vernieuwde campergids niet alleen informerend maar ook inspirerend voor iedereen die graag met de camper op pad gaat.

Altijd en overal alle informatie bij de hand!

De drie campergidsen zijn los van elkaar te gebruiken. Zo hoef je nooit te veel mee te nemen op reis. Ga je onverwachts toch naar een land dat niet voorkomt in de delen die je hebt meegenomen? Raadpleeg dan de Camperstop-App, met ruim 11.000 camperplaatsen verspreid over 27 landen. Bij aankoop van een campergids ontvang je een jaar lang gratis toegang tot de Camperstop-App, die zowel on- als offline te gebruiken is.

Leestip:  Zweden goedkoopste campingland van Europa
Deel 1 Deel 2 Deel 3
Boordevol reisinspiratie & routetips!

Niet alleen het formaat is vernieuwd, ook de inhoud! De informatie van de camperstops, die vanzelfsprekend geüpdatet is, wordt nu nog overzichtelijker gepresenteerd. En dat is niet alles, de Facile-en-Route Campergids staat nu ook boordevol reisinspiratie! Denk hierbij aan routetips, tips voor leuke activiteiten onderweg en niet te missen bezienswaardigheden. Als dat nog niet genoeg is, voorzien deze nieuwe gidsen je ook van lokale weetjes en informatie over bijvoorbeeld plaatselijke lekkernijen. Reisinspiratie gegarandeerd!

Als je de gids wilt bestellen:

Gerelateerde artikelen: routegidsen voor mooie campertrips

 5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in