Routegidsen voor mooie campertrips

CamperRoutes.nl: jouw gids en inspiratiebron voor individueel reizen langs de mooiste plekken in Europa. Wie goede reisinformatie zoekt, vindt op CamperRoutes makkelijk te raadplegen routegidsen voor mooie campertrips in Europa. Anders dan in gewone reisgidsen bevatten de gidsen van CamperRoutes reisinformatie op maat in specifieke gebieden. Bijvoorbeeld een mooie route langs de kusten van Normandië & Bretagne met een speciaal katern over de indrukwekkende monumenten en invasiestranden van D-Day in Normandië en een lange route dwars door Spanje en langs de kust terug. Door hun werkwijze – alle gebieden worden persoonlijk door hun bezocht – bieden de gidsen niet alleen inspiratie voor mooie reizen binnen Europa, maar ook veel praktische informatie.

In de zeven jaar dat CamperRoutes actief is als uitgeverij van routegidsen, hebben ze meer dan tien routes uitgezet en gereden. In de afgelopen twee jaar zijn de gidsen gerestyled om ze geschikt te maken voor verkoop via de boekhandels, Bol.com en in de winkels van de ANWB.
Op dit moment zijn er vijf gidsen beschikbaar. De Kustroute Devon & Cornwall in Zuid-Engeland is momenteel uitverkocht en wordt in 2018 bijgewerkt.

Leestip:  Time to Momo en eerlijke boekingssite Moonback gaan samen
Weblog en Facebook

Tijdens het reisseizoen houden ze een weblog bij waarop we bijzondere ontdekkingen, nuttige weetjes en oplossingen voor problemen onderweg alvast openbaar maken. Daarnaast plaatsen ze nieuwtjes, foto’s en filmpjes op onze Facebookpagina. Bij dat alles vragen we lezers en al onze volgers te reageren op onze gidsen en onze berichten, waarmee de kwaliteit van onze routegidsen continu hopen te kunnen verbeteren.

Kijk voor meer informatie op CamperRoutes.nl of bestel de gidsen direct op Bol.com.

 4.5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in