Camping de Zuidduinen dicht bij Leiden

Camping in Zuid-Holland aan de kust en dichtbij Leiden. Heerlijk wandelen door de duinen, zwemmen in de zee of genieten van een goed boek. Mogelijkheden genoeg nadat je genoten hebt van jouw versgebakken broodjes uit de supermarkt. Camping De Zuidduinen heeft het allemaal!

De camping

Camping De Zuidduinen is sfeervol en overzichtelijk ingedeeld. Er zijn  62 seizoenplaatsen voor caravans en tenthuisjes, 220 toeristische kampeerplaatsen, 9 Mobile Homes, 4 Campinghutten en 4 Coco Sweets.
De Zuidduinen is ideaal voor gezinnen met (jonge) kinderen, maar ook perfect voor de echte rustzoeker. Er is een leuk speeltuintje en De Zuidduinen heeft een overzichtelijk terrein. Gelegen in een mooi duingebied en aan een rustig strand. Meerdere leuke pretparken en andere mogelijkheden voor uitjes in de buurt en tijdens de zomervakantie een animatieteam! Het wordt nog een hele toer om de kinderen weer mee naar huis te krijgen!

Uw kampeerplaats is voorzien van elektriciteit en tv-aansluiting. Zelfs gratis draadloos internet (WIFI) ontbreekt niet. Vinden je kinderen het leuk om in hun eigen tentje te slapen naast die van papa en mama? Vraag de receptionisten naar de mogelijkheden!

Leestip:  Kampeertrend 2024: populairste vakantiebestemmingen

Een plezierig detail is ook dat de zanderige ondergrond van het terrein voor een uitstekende drainage zorgt. Zelfs na hevige regen heb je geen last van een drassige bodem of wateroverlast.

Ze doen er alles aan om de rust op het terrein te bevorderen. Auto’s (1 per kampeerplaats) mogen alleen bij aankomst en vertrek even het terrein op. Daarna staat het ruime parkeerterrein bij de ingang tot uw beschikking. De autovrije opzet van het terrein en de nachtrust tussen 23.00 uur en 7.00 uur zijn enkele belangrijke factoren voor uw stressloze vakantie!

Om het park volledig tot haar recht te laten komen, zijn huisdieren niet toegestaan. Misschien een strenge maatregel, maar je zal ervaren dat hun terrein hier helaas niet geschikt voor is. Rust en ruimte zijn de grootste kostbaarheden van deze gezellige familiecamping in de duinen. En dat willen ze graag zo houden!

Wanneer je wil barbecueën dan is dit alleen mogelijk met gas, aangezien Camping De Zuidduinen aan natuurgebied Berkheide grenst.

Leestip:  Genieten in hartje Zwartsluis aan het Zwartewater
Faciliteiten

Gemak staat voorop: Camping De Zuidduinen heeft tal van faciliteiten te bieden. Wanneer je jouw dagelijkse boodschappen wilt doen of in alle rust een hapje wilt eten. Je hoeft de camping niet af!

Kinderen hebben het erg naar hun zin op Camping De Zuidduinen. Wat wil je anders met het strand naast de deur. Ook op het terrein zijn er verschillende voorzieningen, wat dacht je van een speeltuin, tafeltennistafel en een Jeu de Boulesbaan! Voetballen, vliegeren etc. kan uitstekend op het strand of natuurlijk op de “Friesche Wei” in de duinen, gelijk naast de camping. Ook is daar de mogelijkheid om gezellig te picknicken.

In het hoogseizoen worden er activiteiten verzorgd door het recreatieteam. Overdag houden zij zich voornamelijk bezig met de jongste gasten. Elke week ligt er in de receptie een recreatieprogramma voor de kids klaar. Verder zijn er elke zondag gedurende de zomermaanden kerkdiensten op oecumenische grondslag.

Leestip:  Avontuurlijk kamperen

Wil je alles weten over camping de Zuidduinen

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in