Camping Naturista El Portús

Camping Naturista El Portús is gelegen in een prachtige baai, op 10 km afstand van de historische stad Cartagena. De camping heeft een oppervlakte van een miljoen vierkante meter en ligt direct aan zee, midden in de natuur, in een gebied met het beste klimaat in Europa, ver weg van lawaai en vervuiling.

Camping Naturista El Portús

De meerderheid van de meer dan 400 kampeerplaatsen hebben een oppervlakte van meer dan 100 m² en zijn voorzien van een elektriciteitsaansluiting.

De camping beschikt over 5 moderne toilet- en douchegebouwen, die strategisch geplaatst zijn op het terrein, met (gratis) warmwater douches. Twee douches werden volledig aangepast voor rolstoelgebruikers.

Camping El Portús beschikt ook over WIFI.

Verder biedt El Portús alle voorzieningen en diensten die je van een camping mag verwachten, zoals een restaurant, een strandbar, een supermarkt, sportinstallaties, een zomerzwembad, een winterzwembad… en zelfs een compleet wellness centrum met massagesalon, schoonheidssalon en fitnessruimte.

Leestip:  Landgoed Meistershof in Drenthe genieten voor jong en oud

Voor diegenen die een verblijf wensen dat van alle gemakken is voorzien hebben we gezellige mobile homes en prachtige studio-appartementen in het Hacienda Montalvo gebouw, gelegen in het centrum van de camping.

Voor alle duidelijkheid, camping El Portús is een naturistencamping:

Naturisme is een levenswijze in harmonie met de natuur die gekenmerkt wordt door gemeenschappelijke naaktheid met als doel het bevorderen van zelfrespect, respect voor de medemens en eerbied voor natuur en milieu.
Als het weer het toelaat, zijn de gasten op de camping daarom naakt.
Camping El Portús es actief lid van de Spaanse Naturistenfederatie (F.E.N.) en de Internationale Naturistenfederatie (I.N.F.)
Camping El Portús is een familiecamping. Hun gasten zijn veelal gezinnen die willen genieten van het naturisme in gezinsverband. Het beleid van de camping wordt gekenmerkt door twee belangrijke uitgangspunten: de TEVREDENHEID van hun gasten en RESPECT VOOR NATUUR EN MILIEU.

Leestip:  Boerderijcamping Molenperk een ideale uitvalbasis
Omgeving

El Portús ligt in een natuurlijk amfitheater tussen de zee en de bergen. Het is een uitstekende plek voor het beoefen van allerlei sporten, zoals watersport: zeilen, windsurfen, duiken; en bergsport: rotsbeklimming, wandeltochten door de natuur en de bergen. Golfliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de diverse golfbanen in de omgeving. We hebben overeenkomsten gesloten met enkele van hen zodat onze gasten er extra korting genieten, o.a. bij Club de Golf Hacienda del Alamo, in de plaats Fuente Alamo.

Kijk voor meer informatie op Camping Naturista El Portús

 1/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in