Maak ook kennis met BlootGewoon! Merk van NFN

Al sinds 1961 zetten zij zich in voor mensen die, net als jij, graag in hun blootje ontspannen. NFN is een kenniscentrum en belangenbehartiger voor naaktrecreërend Nederland. Geeft het jou een heerlijk vrij gevoel om zonder zwembroek in het water te duiken? Kijk je ernaar uit om op een vrije middag streeploos bruin te worden op het naaktstrand? Of geniet je van die mooie naaktcampings in Nederland, Frankrijk of bijvoorbeeld Kroatië? Dan denk je er precies zo over als zij!

Wat doen ze precies?

NFN heeft een uitgebreide database met alle naaktplekken ter wereld. Dus ben je op zoek naar een naaktstrand, een naturistencamping of een B&B waar je lekker in je blote vel kunt genieten? Belangenbehartiging staat bij hun hoog op de agenda. zij zorgen ervoor dat de plekken waar je in je blote vel kunt genieten ook blijven bestaan. Ze adviseren gemeentes en recreatieschappen over geschikte blootlocaties, ze helpen ondernemers met het opzetten van campings en strandpaviljoens, ze staan verenigingen met raad en daad bij.
Ze mengen zich in het maatschappelijk debat. Ze maken naaktrecreatie bespreekbaar.

Leestip:  Minicamping De Deeskerhof ontspannen kamperen

Niet iedereen in Nederland weet al hoe lekker vrij je je zonder kleren voelt, en sommige mensen hebben een verkeerd beeld van wat er gebeurt op naaktstranden of -campings. Ze zorgen ervoor dat de beeldvorming over naaktrecreatie positief verandert.

BlootGewoon

NFN heeft er een nieuw merk bijgekregen: BlootGewoon! Met dit merk willen ze actief naar buiten treden om bloot gewoon te maken in Nederland. En om iedereen in Nederland die weleens bloot recreëert, en dat zijn er toch zo’n twee miljoen, op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met hun organisatie.

Nieuw merk voor een grotere doelgroep

BlootGewoon! is een naam die geen uitleg nodig heeft en die past bij de veranderende beweegredenen die mensen hebben om naakt te gaan. Of dat nu is vanwege het respect voor elkaar en voor de natuur of simpelweg om lekker streeploos bruin te worden. De belevenis van bloot kan dan wel voor iedereen anders zijn, het is ook hetgeen iedereen gemeen heeft. Met BlootGewoon! willen ze de maatschappelijke acceptatie vergroten en het imago van naaktrecreatie versterken.

Leestip:  Camping De Kleine Wereld ver weg van alles

NFN blijft bestaan

NFN is in de loop der jaren een autoriteit geworden op het gebied van naaktrecreatie. Het zou zonde zijn om hier geen gebruik meer van te maken. NFN blijft dan ook als moederorganisatie bestaan en vrijheid, veiligheid en respect blijven belangrijke kernwaarden.

Website NFN

 4.5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in