Jamet-AIR de eerste oppompbare vouwwagen

0

De Jamet-AIR, de eerste opblaasbare Jamet, een revolutie in vouwwagenland. Binnen enkele minuten is de voortent opgepompt met de double-action-pomp. Het oppompen kost slechte enkele minuten van je tijd. De vouwwagen is uitgevoerd in de mooie kleuren ecru/donkerblauw.

De Jamet-Air is self-cleaning

De Air beschikt over het self-cleaning Ten Cate All-Season dakdoek en ventilerende katoenen zijwanden.

Door voortdurende vouwwagen product vernieuwingen, alsmede door steeds weer nieuwe fraaie kleuren en up-to-date eersteklas materialen te gebruiken, door snelle vouwsystemen en door een altijd scherpe compleet prijsstelling zijn de Jamet vouwwagen modellen al vele jaren zeer geliefd bij het grote publiek! Door goede en economisch mindere periodes is Jamet altijd aan de top weten te blijven.

Royale voortent met heel veel lichtinval

Voor de slaapcabines bevindt zich de leefruimte. Met een grondoppervlak van 520 x 320 cm is deze royaal. Door de boogvorm van de voortent oogt deze nog ruimer. De grote ramen rondom zorgen daarbij voor een goede lichtinval.

Leestip:  Van der Slik Caravan Centrum Zoetermeer

Website: Jamet

Gerelateerde artikelen: Een Outwell voortent, opblaasbaar en betaalbaar en De air seconds 4.2 xl van Quechua opblaasbare all-in-one

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bevestiging *