De Air Seconds 4.2 xl van Quechua opblaasbare all-in-one

Leefruimte van 5,9 m² met een grondzeil met opstaande rand die kan worden platgelegd aan de ingang. Geen grondzeil aan de tentingang zodat je daar je schoenen kunt zetten. 2 beschutte opbergzones onder de buitentent, aan weerskanten van de tentingang. 2 plastic ramen met gordijnen. 2 x muggengaas beschermd met een kap. Zakken aan de buitenkant van de slaapcompartimenten.

Opzetten / Afbreken

Opblaasbare all-in-one structuur (voorgemonteerde binnen- en buitentent). 4 opblaaspunten.

Zonnebescherming

De stof van de buitentent filtert uv-stralen met een SPF 30. Opgelet: door een open deur kunnen heel wat uv-stralen binnenkomen.

Verluchtingen

Dubbel dak boven de leefruimte om te verluchten en condensvorming te beperken. Muggengaas in de ingangsdeur en aan het raam achterin.

Windbestendigheid

Wij testen al onze tenten in een windtunnel op een draaiplatform om de tent van elke kant bloot te stellen aan wind. Als de tent correct is opgezet, met alle scheerlijnen goed aangespannen rondom, is hij bestand tegen windsnelheden tot 60 km/u aan de grond.

Waterdichtheid

Net als bij alle tenten van Quechua werd veel aandacht besteed aan de waterdichtheid. De VOLLEDIGE TENT werd in een lab getest onder 200 liter water per uur en per m² (200 mm regen per uur!) en tijdens onze testmissies. — Buitentent in polyester met polyurethaan coating van 2000 mm — Naden waterdicht gemaakt met thermogelijmde stroken — Grondzeil in polyethyleen van 195 g/m² 5000 mm weerstand.

Leestip:  Travellife introduceert Scala collectie - Het ultieme voortent gevoel

Bogen, haringen

Opblaasbare bogen: constructie in 3 lagen: 1 “binnenband” in TPU, 1 polyethyleen hoes met rits en 1 tunnel waarmee de boog vastzit aan de buitentent. Haringen: Uitstekend bestand tegen torsie (staal van 6 mm diameter).

Afmeting en gewicht, afmeting opgevouwen

2 slaapcompartimenten van 140 x 210 cm.
Leefruimte van meer dan 5,9 m².
Tentzak: 75 x 38 x 38 cm.
Gewicht: 17 kg.

Garantie

Op al hun tenten geldt 2 jaar garantie bij normaal gebruik (je klantenkaart of de kassabon gelden als aankoopbewijs). Bij een probleem kun je de tent laten nakijken in de dichtstbijzijnde Decathlon-winkel.

Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken

De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken… ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn. …).
Decathlon past dit systeem van milieu-etikettering vrijwillig toe.

Leestip:  Dé ideale safaritent met optimaal rendement
 1/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in