Camping 50Plus met 101 kleinigheden in Steiermark

Een kampeerterrein voor mensen ouder dan 50plus? Ja, het kan! Als men de wensen van de gasten voorrang geeft, kan er veel. Hier in het Stiermarkse Zirbenland mag elke gast zijn persoonlijke verlangens hebben. Wie graag met anderen praat of kaart speelt, vindt gelijkgezinden.

Wie wil wandelen of fietsen in de natuur, heeft hier alle mogelijkheden. Ook wie enkel rust en ontspanning wil vinden, is hier aan het goede adres. De familiale begeleiding op het kampeerterrein garandeert hun gasten een optimaal vakantiegenot. Een camping voor mensen ouder dan 50? Ja, het kan!

101 kleinigheden bij 50plus

Hun filosofie is die van 101 kleinigheden. Zij vinden namelijk dat uw vakantie niet alleen in het algemeen, maar ook in detail moet kloppen. De kwaliteit en de persoonlijke zorg moeten uitstekend zijn. Als familie werken zij samen en staan elkaar bij, en zij willen dat u van ons engagement profiteert. Ontspan bij hun, geniet van de 50plus campingpark en het heerlijke bergpanorama rondom. Ontdek en verken Stiermarken met zijn bijzonderheden – te voet of per fiets. Er wachten je wondermooie vakantiedagen in het Zuiden van Oostenrijk. Genieten geblazen!

Leestip:  Ontdek Boerderijcamping Het Varsenerveld

Website Camping50plus

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in