Combi Camp Club voor liefhebbers

De site van de Combi Camp Club is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in het merk Combi Camp. Je vind daar een enorme schat aan informatie en ervaringen met betrekking tot deze vouwwagens. Ook is dit de thuisbasis van de Nederlandse CombiCamp-Club, een vereniging voor en door liefhebbers van dit merk.

Een deel van de informatie op hun site is vrij toegankelijk. Maar een deel van het forum, de fotoalbums en de clubpagina’s zijn alleen zichtbaar voor geregistreerde gebruikers. Ook voor het reageren in het openbare deel van het forum is registratie noodzakelijk. Registratie is gratis en staat open voor iedere geïnteresseerde.

Over de vereniging Combi Camp Club

De Combi-Camp Club is een vereniging van mensen die een Combi-Camp vouwwagen hebben of in deze vouwwagen geïnteresseerd zijn. De club wil een platform zijn voor haar leden met als doel:

  • informatie en ervaringen uitwisselen
  • onderling vragen beantwoorden
  • contacten onderhouden met importeur en fabrikant
  • contacten onderhouden met zusterclubs in andere landen
Leestip:  De Dutch SMV Friends
Zij doet dat door:
  • het onderhouden van een website voor clubleden en geïnteresseerden
  • het uitwisselen van tips en ervaringen
  • het organiseren van activiteiten (bij voldoende belangstelling)

De Combi-Camp Club is als vereniging ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en beschikt derhalve over Statuten. Deze zijn door leden op te vragen bij het bestuur.

Gebruik van hun website en deelname aan het forum is gratis. Wel is het zo dat het grootste gedeelte van de inhoud gereserveerd is voor geregistreerde gebruikers. Registratie kost niets, maar is voornamelijk bedoeld om ongewenst gebruik van met name het forum te voorkomen.

U kunt als bezitter of liefhebber van een Combi-Camp vouwwagen ook lid worden van de vereniging. De vereniging en haar bestuur bestaan in z’n geheel uit vrijwilligers. Dit betekent dat niet altijd direct wordt gereageerd op mailtjes of vragen op het forum.

Leestip:  Caravanstalling Hart van de Betuwe

Over de Combi-Camp

In 1963 is het merk opgericht. De in Denemarken geproduceerde vouwwagens rijden tegenwoordig over de hele wereld rond. Door de vele modellen heeft het merk een rijke historie. Onderstaand de folders van bijna 30 verschillende modellen, die men heeft gemaakt in de afgelopen 50 jaar.

Alles over deze club kan je hier vinden

 

 3.8/5 (4)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in