Combi-Camp, er is geen snellere!

In 1963 is het merk opgericht. De in Denemarken geproduceerde vouwwagens rijden tegenwoordig over de hele wereld rond. Door de vele modellen heeft het merk een rijke historie.

De onderstaande link brengt je naar de folders van bijna 30 verschillende modellen, die men heeft gemaakt in de afgelopen 50 jaar.

Link naar de historische folders: https://combi-camp.com/nl/daarom-combi-camp/historie/

Het bedrijf investeert significant in onderzoek en ontwikkeling. Zij zijn steeds op zoek naar de diversiteit van het product. Opzetgemak, snelheid, mobiliteit en de Deense degelijkheid staan hoog in het vaandel. Gedurende de eerste 25 jaar, is er geëxporteerd naar maar liefst 27 landen en zijn er meer dan 100.000 trailers verkocht. In de jaren 90 werd de disselbak op de Combi-Camp geïntroduceerd. De losse keuken-unit kon men plaatsen in deze disselbak. Dit concept is de voorloper van de huidige droomkeuken. Door de jaren heen is het opzetsysteem nooit veranderd. Het scharnierende imperiaal zorgt ervoor dat de betonplex deksel eenvoudig is open te klappen. De vaste vloer onder je voeten is een genot als je uit bed stapt. Door de bevestiging van de tent aan het deksel, staat deze zonder haringen en scheerlijnen.

Leestip:  Een nieuwe vouwwagenzaak

Combi-Camping is so easy

Het neemt slechts 15 seconden in beslag om de vouwwagen op te zetten, waarbij de gehele binnenruimte direct toegankelijk is. Het kan niet eenvoudiger. Met dit kampeermiddel achter je auto, is er geen belemmering in het zicht. In tegenstelling tot een caravan, waarbij je maar lastig de verkeerssituatie achter je kunt inschatten. Deze manier van kamperen is ideaal voor een langere vakantie of een korte weekendje weg. Een uiterst gebruiksvriendelijke vouwwagen die geschikt is voor elke leeftijd. Zowel jong als oud kan er mee overweg. Slapen, koken, opzetten en veel bagageruimte: de sleutelwoorden van Combi-Camp.

Combi-Camp, er is geen snellere!

Dezelfde luxe van een caravan in een doosje, kleiner dan uw auto. Dat is wat de vouwwagens je bieden. Kamperen was nog nooit zo makkelijk. Een caravan zonder de nadelen.

Leestip:  Opblaasbare voortent voor het komende kampeerseizoen

Wat zou het mooi zijn om binnen 1 minuut je tent op te zetten. De vaste vloer onder je voeten zweeft op 30 cm boven de grond. Met een Combi-Camp kan dat, al meer dan 50 jaar. In je vakantie moet je vrij, spontaan en eigenwijs kunnen zijn. De reis alleen al moet een feest zijn, anders is het geen vakantie. Met onze trailers rijd je waar je maar heen wilt. Je wijzigt je de bestemming en verandert van plek, zo vaak je maar wilt. Dit alles zonder dat er maar één haring of scheerlijn aan te pas komt.

In de vouwwagens van Combi-Camp mag alles mee, want er is veel bagageruimte. Bovenop kunnen fietsen of andere grote dingen. In de keuken heb je altijd alles bij de hand voor een lekker hapje.

Leestip:  Kole Tenttrailers voor alle tenttrailer kampeerders

Website Combi-Camp

 4/5 (6)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in