Camping Joncar Mar gelegen in Roses

Camping Joncar Mar is gelegen in een bevoorrechte omgeving van de Costa Brava (Girona) in een kust-omgeving met verschillende baaien en stranden, waar naast genieten van een unieke natuurlijke omgeving, ook een breed scala aan recreatieve en cultuur te vinden is.

Camping Joncar Mar

Joncar Sea werd opgericht door Francesc Feliu De Cendra meer dan 30 jaar geleden. Francesc voelde altijd de angst van het invoeren van de toeristische sector en hun wens was om haar klanten een vertrouwd en comfortabel gevoel te geven.

Locatie

Roses is een hoofdzakelijk mediterrane stad en voorzien van toeristische en maritieme traditie. Gelegen in een unieke natuurlijke omgeving ten noorden van de Costa Brava.Het cultureel erfgoed geeft hun het bewijs van een wijdverspreide geschiedenis waarin beschavingen slagen en stijlen en wat resulteert in een gevarieerde architectuur.

Leestip:  Vakantiepark Schouwen is leuk voor de hele familie

In Roses kan de bezoeker alles vinden, van de prehistorische megalieten en meer recente gebouwen van groot historisch belang, de behuizing van de Citadel, het gebied van Punta Falconera bunkers of schuilkelders van de Burgeroorlog worden aangevuld door de aanwezigheid van een reeks infrastructuur en voorzieningen van hoge architectonische belang, zoals de Stadsschouwburg, de havens, de Bibliotheek of de begraafplaats.

Het stedelijk landschap vol contrasten wisselen van grote moderne lanen tot smalle straatjes van de oude stad en het pittoreske vissersplaatsje.

Faciliteiten en diensten

Joncar Mar is gelegen in een prachtig gehucht Roses, op vlak terrein en veel schaduw voor jouw en je gezin. Je kan genieten van de diensten en activiteiten die zij aanbieden.

De camping heeft alle faciliteiten en apparatuur die nodig is om jouw verblijf bij hun een comfortabel gevoel te geven, hun doel is om jouw vakantie tot in de puntjes te regelen.

Leestip:  Camping le Ch’timi Kamperen op een kleinschalige camping

Wil je meer weten over Camping Joncar Mar

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in