Camping raspaljebos in bosrijke omgeving

Camping Raspaljebos bevindt zich op een hoogte van 107 m. en op ongeveer 3,5 km van de dorpskom van Galmaarden. Hun gemeente is gelegen in de driehoek tussen Geraardsbergen, Ninive en Edingen. De afstand vanuit Gent of Brussel naar de camping bedraagt amper 40 km. De camping is gelegen in een prachtige bosrijke omgeving aan de top van de Bosberg, vooral bekend geweest als de laatste helling van de “Ronde van Vlaanderen”.

Camping Raspaljebos

Zij hebben 95 staanplaatsen en 14 plaatsen voor doorreizigers. Zij zijn allen, afgebakend en hebben een gemiddeldegrootte van 100 m². Alle plaatsen zijn voorzien van een elektrische aansluiting van 10 ampère. Op het terrein zijn twee sanitaire blokken, verdeeld over de camping en voor iedereen gemakkelijk bereikbaar. Deze zijn voorzien van wc’s, urinoirs, douches, wasbakken en leidingwater er is ook de mogelijkheid om het afvalwater van de caravans of campers te lozen.

Leestip:  Camping De Couter even heerlijk uitwaaien

Huisdieren zijn toegelaten mits ze aan de leiband gehouden worden ingeënt en voorzien zijn van een chip. Zij mogen niet alleen achter gelaten worden en moeten buiten de camping worden uitgelaten.

Het clubhuis

Het clubhuis is voorzien van verschillende volksspelen, biljart, TV, internet tijdens het weekend en is voorzien van een bar. Op zaterdag kan een briefje ingevuld worden voor de bakker welke de zondagmorgen kan afgehaald worden in het clubhuis. De camping voldoet aan de nodige veiligheidsnormen, gekeurd door de brandweer en heeft de nodige vergunning verkregen door het Toerisme Vlaams-Brabant en is ingedeeld onder de camping met 2 sterren.

Op het kampeerterrein zijn 3 petanquebanen en een ontspanningsruimte. Er is altijd iemand van de kampleiding aanwezig. Zij hopen je binnenkort op hun camping te mogen begroeten. Mocht je nog verdere informatie wensen dan kan je hun daar altijd om verzoeken. Vergelijk hun prijs/kwaliteit ook eens met die van andere campings, misschien is jouw keuze dan snel gemaakt.

Leestip:  Nederland favoriet vakantieland onder Nederlanders
Wegwijzer

De camping “Raspaljebos” is gelegen Heirbaan 131 te 1570 Galmaarden tussen de heuvels van de Vlaamse Ardennen en het breed golvend landschap van het Pajotteland, het is de grens tussen Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. In deze landelijke en bosrijke omgeving kan men rustig mooie wandelingen maken, fietsen, mountainbiken en genieten van de heerlijke natuur.

Meer te weten komen over camping Raspaljebos

 4/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in